שינוי או חץ?

bee906

New member
שינוי או חץ?

מה ההבדלים? ולמה ההתפצלות? זה רק פוגע ומרחיק את החילונים מהכנסת

SilentMike

New member
תגיד את זה למי שהתפצל.

אני שם יש בקלפי

ליבליך

New member
ההתפצלות באמת מזיקה

ואכן צריך להפנות לפורז את השאלה למה הוא החליט לגרום לנזק כזה למחנה החילוני, בבחינת "תמׁת נפשי עם פלשתים". ניסיתי להפנות לו את השאלה הזו כשהוא התארח בואללה. לא קיבלתי תשובה.

הסבר

הנהגת שינוי בראשות פורז ויתר הח"כים נמצאים היום בחץ. שינוי היא מפלגה חסרת בסיס ועמוד שידרה. חבל לבזבז עליהם את הקול לאחר שדחקו את כל הנהגת שינוי האמיתית בראשות אברהם פורז. בהצלחה

vinney

Well-known member
מבלי להביע דעה בעד או נגד

כל אחת משתי חבורות הליצנים, תקרא את ההודעה שלך שוב, כדי להבין עד כמה היא מגוחכת
"הנהגת שינוי בראשות פורז.... שינוי היא מפלגה חסרת בסיס ועמוד שדרה... שינוי האמיתית בראשות אברהם פורז" אם שינוי האמיתית זה פורז, אז למה להצביע לו, הוא הרי מייצג את המפלגה חסרת בסיס ועמוד שדרה
לגבי פורז, הוא הפסיד במפלגה שלו בבחירות לפי הכללים הוא עצמו קבע. כל חברי הכנסת של שינוי, פורשים ולא פורשים הוכיחו את עצמם חסרי עמוד שדרה, אבל אם מתלבטים בין חץ לשינוי, אין שום סיבה שבעולם להצביע חץ. השאלה היא למה להצביע שינוי, ולא מרץ.

אשרת

New member
אתה אמור כבר לדעת

לפי הנציגים של חץ בפורום הזה, שהם לא יכולים להגיד למה "כן" חץ אלא רק למה "לא" שינוי. הם לא קולטים שאנשים כבר לא ממש קונים את פורז, וכי כל הכשלונות למעשה מודבקים לנבחרת 'המעולה' שהדיקקטור פורז בנה לעצמו שם. (אני מצטערת nec, אבל הייתי חייבת לאור תגובתו של פלס)

eitangn

New member
תגידי את האמת

"לפי הנציגים של חץ בפורום הזה, שהם לא יכולים להגיד למה "כן" חץ אלא רק למה "לא" שינוי." - האם לא איימת כי כל תעמולה לחץ תימחק מיידית מפורום זה? אז ממילא אינך רוצה ויכוח אמיתי, על מה טענתך?

אשרת

New member
טענתי היא

שאתה מוזמן לקרוא את הויכוח בין ויני לבין גרשון בפורום הזה. גרשון יצא "קטן", וויני פשוט הוכיח זאת. ונכון, תעמולה אסור בפורום הזה, אבל בנתיים לא נראה לי שאני מחקתי לך את ההפניה לקישור לאתר שלכם, עם הפניה למאמרים פרו-חץ. ואגב, מאוד הופעתי לראות את הסריקה , במיוחד כאשר אתה גולש די ותיק ומכיר את הכללים.

eitangn

New member
וטענתח היא

אני מאד נזהרתי לא לעשות תעמולה אלא להפנות למקורות בלבד, להביא דברים בשם אומרם, של עיתונאים עצמאיים. על הסריקה כבר התנצלתי כי לא הייתי מודע, תאמיני או לא. אני אדם שומר חוק מטיבעי. לגבי ההפנייה לאתר, פשוט אין הפנייה לגלובס, לגבי הארץ אתן הפנייה ישירה.

אשרת

New member
אני יודעת ומאמינה שאתה אדם שומר חוק

כמו שאמרתי - אני לא מחקתי את ההודעה, למרות ההפניה. כאשר התכוונתי לתעמולה הכוונה היתה למשהו אחר. כאשר אתם מנסים לייצג פה את חץ, תעשו טובה, ואל תתנו תשובות כמו שגרשון נותן , כי זה מעליב את המפלגה שאתם מנסים לייצג פה.

eitangn

New member
איני אחראי לאחרים

ואפילו מטעם עצמי איני כותב תעמולה, רק הבאת מאמרים של עיתונאים.

eitangn

New member
תקרא

כנס לאתר חץ. קרא את כתבותיהם של מתי גולן מגלובס, ונחמיה שטרסלר מהארץ. ולגבי ההתפצלות, זוית ראייה אחרת: חברו 4 קבוצות, שהצליחו להגיע לרוב במועצה: - קבוצת אופוזיציה שמטרתה הייתה תקיפת ההנהגה בכל מחיר, בבחינת הנצחון הוא העיקר, כי אפשר. לאן זה יוביל, לא חשוב. - קבוצה של כאלה שלא היו מרוצים מדרך ניהול המפלגה. - קבוצה של שני ח"כים שהיו במקומות רחוקים ורצו להגיע לצמרת, בכל מחיר. - קבוצה של תומכי פריצקי שנשארו במפלגה במטרה ברורה של הפלת טומי ופורז, לרבות אפילו אשתו של פריצקי. לאור נתונים אלו, האם היה טעם בהשארות? האם זה לא היה רק מכרסם מבפנים? האם היה סיכוי להגיע לאיזו שהיא רמה של הסכמה ושיתוף פעולה? התשובה היא לא. לכן גרושין מהירים זו הייתה הדרך הפחות מזיקה לכולם.

למעלה