שינוים במועצה....

shavitmass

New member
שינוים במועצה....

הערב אושרו מועמדי המועצה ושר הדתות למועצה הדתית - פה אחד על ידי חברי המועצה. סגן ראש המועצה - עופר גואטה נבחר כאחד הנציגים. משמעות הבחירה - לכשיואשרו השמות על ידי השר, יתפטר עופר גואטה מהמועצה ובמקומו יכנס מספר 3 בסיעת ש"ס כחבר במועצה. מזל טוב לעופר גואטה! אנו בטוחים שהוא יעשה עבודה מצויינת לטובת כלל הישוב במועצה הדתית. שביט מס - חבר המועצה סיעת אופק

Master Stav

New member
מזל טוב ושאלה ....

זה אומר שמירו חסן הופך להיות סגן ראש מועצה ....בשכר ? או אולי מר רבינוביץ מקבל את הסגנות בשכר ? מישהו יכול לתת מיקצה ביאורים ?

shavitmass

New member
פירושים...

כרגע אין סגן בשכר. אין תקציב- וכל עוד אין תקציב לא יהיה סגן בשכר! גם במידה והמועצה תאשר סגן בשכר, יכול להיות שלא יתקבל אישור ממשרד הפנים! (סיכוי שנראה כרגע גבוה). מירו לא רוצה להיות סגן בשכר עד כמה שידוע לי. מנדי עד כמה שידוע לי מסיים את תפקידו כמנהל הדסה נעורים בסוף החודש ומעוניין בתפקיד הסגן בשכר (אבל אני ממליץ לפנות אליו בשאלות). כולי תיקוה שהנהלת המועצה תהיה אחראית מספיק ותמנע מאישור סגן בשכר! במצבה הכלכלי הרעועה של המועצה המקומית!

Master Stav

New member
השמועות בישוב אומרות ש.....

אין מנהל למחלקת חינוך כי משיהו מסויים יאייש את התפקיד וישאר חבר מועצה .... אני תמה האם זה נכון או שמדובר בקומבינה בילתי אפשרית ....

shavitmass

New member
רס"ן שמועתי....

לא נשמע הגיוני ובטח שלא חוקי! המכרז יצא לפני שבוע עד כמה שידוע לי.

Master Stav

New member
שמע ....דברים מוזרים מזה קרו

בישוב שלנו .... אתה יודע הצבעות על דברים ללא הכנה ו/או כל שכן הבנה על מה צביעים ענינים אישים שלא עלו לסדר היום ועוד .... מוזרים ...אני חוזר בי ...זה לא מוזר כבר ..זו השיגרע ( הטעות הפעם במתכוון ) שלנו

למעלה