שינויי צורה

RainBird

New member
שינויי צורה Shapeshifting "זה היה בשעות הערב המוקדמות, ששמעתי את הקריאה של לילאן, אשתי ויצאתי החוצה, ושם עמד מולה זאב גדול מימדים ואצילי שהתקרב אליה מכיוון היער, לזאב הייתה פרווה נאה מאוד ומכיוון שהוא התקרב לאשתי יריתי בו, את הזאב גררתי למחסן בעודו פצוע והשארתי אותו שם למות על שולחן העבודה. בבוקר מצאתי שם אינדיאני עירום ומת, שפצוע בפצע כדור באותו מקום שבו יריתי בזאב..." עדות זאת ואחרות מעידות על כך ששינוי צורה הוא עמוד טווח בשאמניזם. כיום ניתן לראות בהמון ספרים, ועדויות של שאמנים שזה חלק מתורת השאמנזים העוברת מדור לדור. ניתן להופיע בדמות החיה/הרוח/האדם שאליו הופכים. איך משנים צורה? כפי שציינתי במאמר הקודם (גלמורינג – יער של הינומות) צריך על ידי וויזואליציה להפוך את הנפש שלכם לנפש היצור. אתם לא יכולים סתם לבחור חיה באקראי לנפש שלכם יש רומן מתמשך מאז ומתמיד עם חיה מסוימת. כולכם זוכרים אותה, כמה רצו להיות אריות, זאבים נחשים וכדומה? בכך שאתם מבינים את בעל החיים אתם יכולים להפוך להיות הוא. זה עד כדי כך פשוט ועד כדי כך מסובך. הריטואל של שינוי הצורה הוא כך, שים רקע של מוסיקה שגורמת לנפש שלכם לעופף, לשתות תה מרגיע (קמומיל לדוגמא) לשכב על הריצפה ופשוט להתרכז בחיה שבה אתם בחרתם לשנות צורה אליה, לדוגמא: תרגישו את השלג על רגליכם בזמן שאתם הזאבים רצים בטונדרה הקפואה בלהקה, על מנת למצוא ציד. מה הזאב מרגיש, כאשר יחד עם הלהקה הוא מצליח לתפוס אייל? ואיך הוא משביע את רעבונו על בשר האייל? ואיך הוא מרגיש אם הוא איבד את טרפו? תארו לעצמכם את הכול: האכזבה, האושר, ההבנה, אפילו תלמדו את דרכי התקשורת של הזאבים, וכך בעזרת הוויזואליציה ואימונים רבים תתחילו להפוך להיות הם. שוב, התרגיל הזה אינו למתחילים, וזהו אזור סכנה שקשה לצאת ממנו. ארדן ../images/Emo108.gif../images/Emo110.gif../images/Emo19.gif../images/Emo109.gif../images/Emo105.gif../images/Emo119.gif../images/Emo107.gif../images/Emo118.gif../images/Emo15.gif../images/Emo80.gif../images/Emo60.gif../images/Emo54.gif

The Wraith

New member
למה אתה רושם אותו כאן? אני אשאל שאמאנית בקשר לזה כי כל העניין נראה לי מפוקפק. "כן זה היה אינדיאני..." זה כמו העדויות האלה לגבי אנשים ירוקים שיוצאים מתוך צלחות מעופפות. כמובן, אם השאמאנית תגיב להפך, אז נראה אם אני אנסה את זה (מעניין איך רעמה תתאים לי).

למעלה