שינויי מזג האוויר...

just yael

New member
שינויי מזג האוויר...

באים בד בבד עם שינויים....אחרים חששות יום חמישי התפוגגו ופינו מקום לשקט שלווה חיוך עונג חיה את היום מנסה לא לחשוב על המחר (טוב, מרמה קצת, מתכננת כבר את צליחת הכינרת בעוד שבועיים...) ונוצרת תחושות חום בבית החזה גישושים של העמקה משקפיים אחרים משהכרתי חיבוק של לילה... מנסה לישם תובנות משלוש שנים של בחינה עצמית, בחינת הנישואין שהיו לי, וההתנהלות שלי שם בפעם הראשונה ניתנת לי ההזדמנות להתנסות. חשה כאילו לומדת ללכת בפעם הראשונה. לא יודעת מה יביא המחר אבל כבר עכשיו קיבלתי מתנה.

just yael

New member
תגידי, גיברת מינהלת...

כאלה שמחליפים שם...מקבלים גם פרחים????? ואני..לפני יותר משנה... בכלל לא קיבלתי פרחים ואני כל כך אוהבת... אז...pleaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasssssssssssssssssssse

מאדי 1

New member
../images/Emo141.gif../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

זאת את

יעלי שהתגעגעתי אליה? לא ממש אפשר להבין מה קורה, אבל זה מרגיש שנוי טוב... תמשיכי לחיות את הרגע, ולחייך, לחיי המתנות שהחיים נותנים
פייה

just yael

New member
פייה...

כן, אני, החלטתי להפרד מהכינוי הקודם הרגשתי שהוא פלצני לי מדי שעברתי את התקופה של שכרון החושים של הצורך העמוק בחופש, של ההצהרה. רוצה לחשוב, שהגעתי למקום הזה או לפחות מתקרבת אליו... של החופש, ושל התנועה עם הרוח, אבל בלי הצורך להצהיר. בעצם, לא לגמרי נכון עצם העובדה שאני עדיין כאן, ומשתפת, זה מספק איזה צורך שלי, לחלוק את הדברים עם עוד אנשים, לשתף בחוויה, ובכל זאת..משהו השתנה וסוף סוף, נפרדתי...לא בקלות, משם שליווה אותי תקופה ארוכה מאוד...ושיניתי ולגבי מה שכתבתי אחר כך קראתי שוב וקלטתי שכתבתי במנותק תחושות של רגע ושזה ממש לא ברור... אבל לא נורא, העיקר הכוונה... ו..שמחה שבאת לברך אותי...אוהבת.

רגע משהו כאן לא ברור לי

החופש , התנועה , השינוי מה הם קשורים לעצם היותך כאן? איך הם סותרים במשהו את הצורך לשתף? האם השינוי לו את חותרת אומר להיות לבד במחשבותייך בחוויותייך מבלי לשתף מבלי אולי לקבל זוית אחרת ?

ophra

New member
אחחחחחח.... עונג.... ../images/Emo9.gif

איזו מילה איזו תחושה כמה זמן שלא עשיתי בה שימוש....
התענגי יעלי יקירה חייכי היי שלווה ותהני מכל רגע!!!! ומי יודע? אולי משהו מהשלווה והעונג שלך ידבקו גם בנו
עפ
(מגועגעת קשות)

just yael

New member
עפפפפפפפפפפ

את מגועגעת ואני עוד יותר מחכה כבר שתגרגרי אותי שוב... מבינה?????????? ועכשיו, יוצאת מהשנטי, ובאה לך בהפוכה, עם חיבוק שמפרק עצמות... ועיניים רושפות תגעגעתי...

ביקשת?

קיבלת
תתחדשי הצעדים הללו שאת צועדת תהני מהם הא? בלי לחשוב על מחר בלי לחשוב על עוד 15 שנה פשוט תהיי שם

just yael

New member
היה שווה לחכות...

אבל רגע.. איפה השליח המסוקס... שאמור להגיע עם הצבעונים המדהימים האלו????

antigone

New member
../images/Emo65.gif נראה שאת נהנת מהחיים שבחרת

לך... לא יודעת מה היה לפני ... אך נראה ישי סינקרוניזציה בין נפשך למצבך , וזה המנגינה של החיים... מוכר לי התחושה הנפלאה הזו של פריחה מסויימת , של הנאה ,של חיוך למרות לא נראת סיבה מיוחדת , "האושר הוא לא גורל, אלא דרך חיים" כיף לראות את הדברים באור חיובי. ב ה צ ל ח ה !!!!

just yael

New member
תודה...ו...

צריכה אותה, ביחוד לרגעים בהם מתחילה לבשל את החומוס... מבשלת ומבשלת, עד שחונקת לו ת'צורה... נכנסת לסרטים האישיים שלי, שהם בדרך כלל לכיוון של דחייה ונטישה... כן..הם עוד שם, מבקרים, ביחוד כאשר הבטן ובית החזה מתחילים להתחמם ולהרגיש.

ר א ן

New member
simple together

u came touched and than drifted to oblivion ...if i had a bill for all the philosophiies i shared ...if i had a penny for all the psibilities i presented i thought we'd be simple together but i was sadly mistaken with u i knew god face was handsome with u i suffered an expansion this loss is nombing me it piersces my chest why do u say u r spiritual yet u treat people like shit? why do i fear the qeieter i am the less u will listen? why do i care whether u like me or not? can i have my words back?? can i have at least my tent and my book????

למעלה