שינויים...

יול6

New member
שינויים...

החלטתי לשתף כאן, כי אני אחת מכן, עם המחלה הזו וכבר שנה וחצי אחרי לפרוסקופיה, כי כאן נמצאות אלו שקראתי את סיפורי ההצלחה שלהן, וגם את ספורי אי ההצלחה שלהן, ואני עוד מעט קט אצטרף לאחת הקבוצות. ובעיקגר כי אני חייבת לשתף מישהו!!! אז..בנימה רשמית זו...(נשימה עמוקה) התחלתי לקחת חומצה פולית, ועוד חפיסה וחצי אני מסיימת את הגלולות שלי- ולא מתכננת לחדש מרשם. מרגע שאני מפסיקה את הגלולות, אני מודעת לכך שאני אצטרך לקנות כמויות של אופטלגינים למחזורים הבאים, והודעתי לרופא שהוא יראה אותי אחת לחודש למעקב שלא צומחות לי ציסטות ועוד דברים ברחבי האגן... ונראה מה יקרה.

לולי72

New member
הי יול6

מאחלת לך בהצלחה, אני היום אמורה להיות בתל השומר ואני לא יוצאת משם בלי תור לניתוח, אני עם כאבים מטורפים ואתמול סיממתי את הגוף שלי לגמרי, החל מזריקת וולטרן על הבוקר שהרדימה אותי וכלה ב - 3 כדורי טרמל ולקינוח אופטלגין נוזלי....מאחלת לך שתשתפי אותנו רק בבשורות טובות ואני מקווה ששתינו נוכל להחליף חוויות כי גם אני מתכננת (כבר עובדת על זה חצי שנה ללא הצלחה בינתיים). תרגישי טוב והמון המון המון הצלחה

בלגן2

New member
שיהיה בהצלחה!!!

אני מבינה מזה שאת רוצה לנסות בצורה טבעית??? או שאת מפסיקה עם הגלולות כי את מתחילה טיפולים?

יול6

New member
הכי טבעי שיש

מתחילה לנסות טבעי. הרופא שלי הוא זה שזיהה את האנדו מלכתחילה והוא גם רופא פריון, אם אצטרך. בניגוד לחברים שלי שמנסים כמה חודשים ואמרו להם לחכות שנה לפני שהם פונים לבירורים, אני לא אחכה כל כך הרבה.

ר ו מ י ה

New member
בהצלחה רבה ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אם את אכן הולכת לנסות להרות באופן טבעי חשוב להיות במעקב צמוד של רופא מבין עניין. מאחלת לך שממש בקרוב אזכה לצרף את סיפורך ל"הריונות הפורום". בהצלחה

ניקה25

New member
שלום לך יקירה!!!

אני מאחלת לך המון המון הצלחה !!! צימררת אותי טיפה , אני כרגע בשלב של לנסות טבעי נגד הזמן... מקווה שיקרה איזה נס, כמו שאומרים התקווה מתה אחרונה

למעלה