נצל"ש קופ"ח כללית ../images/Emo31.gif
כבר כמעט 3 שבועות שאני מנסה לקבל טופס 17 בשביל בדיקה אצל פרופ' נויפלד , בהתחלה המנהלת האדמינסטרטיבית אמרה לי שהיא שמעה מרופא נוירולוג בכיר שהפרופ' אפיטולוגית ילדים , כשהוכיחו לה מאי"ל אחרת , היא אמרה שאין אישור לאיכילוב...
בין לבין היא ממליצה על רופאים נוירולוגים ואומרת לי שהם גם אפילפטולוגים, התקשרתי לאי"ל , קיבלתי שם של אפילפטולוג מומחה ברמב"ם - לא נותנים התחייבות! אתם קולטים? אין לנו זכות להיבדק ע"י אפילפטולוג בקופ"ח כללית , והמנהלת האדמינסטרטיבית עוד אומרת לי להתקשר לרופא המטפל ולומר לו שאני לא מרגישה טוב כדי לקבל הפניה , אני מרגישה מצויין , אני רוצה התחייבות כדי לראות אפילפטולוג. נתתי לה יומיים - אין תור, אני עוזבת את המרפאה , ואם יהיה לי התקף , אמרתי לה שאני אתבע אותה ואת קופ"ח ואמרתי עוד הרבה דברים כמו-"שמעתי אותך צועקת על הצווות שלך , כשאת רוצה להשיג משהו את יודעת יפה מאוד לקפל את כולם , אז אין לנו קשר משפחתי , אני אגיע לאפילפטולוג איתך או בלעדייך , קחי יומיים , אני אליך יותר לא מתקשרת". וסגרתי... נשבר לי לגמרי , רוצה להחליף תרופות וחייבת אפילפטולוג. חברים שימו לב למי מפנים אתכם ופנו לאי"ל במידה ואתם לא בטוחים , יש באי"ל המון מידע והמון רצון לעזור לנו , אז כדאי להעזר. והבת שלי עוד בפולין , לא מצליחים להתחבר לאינטרנט , בטח איזו פאשלה של מישהו... היא התקשרה כבר פעמיים היא בסדר , האוכל מגעיל והאנשים לא ממש נחמדים . זהו אני חושבת...