שינויים

100341

New member
שינויים

היי רציתי לדעת אםיש אנשים שהחליפו כדור ללמיקטל לאחרונה? והאם היו להם תופעות לוואי? והאם חל שיפור בהרגשתם הכללית?

ספיר 11

New member
בתי נטלה למיקטל תקופה לא מבוטלת.

ללא תופעות לוואי מיוחדים,היי רגועה.

qt1

New member
ברוך/ה הבא/ה 100341 ../images/Emo24.gif

מושי, =UFO כתב כאן על תופעות לוואי של הלמיקטל , יותר על המתיקות של התרופה מאשר על המצב לאחר נטילתה , כך שאין ביכולתי לסייע מעבר לכך כרגע. את/אתה מוזמן/ת לבדוק בקישורי הפורום ו/או לחכות לתגובתו של יוסי -או מישהו באי"ל על כל פנים ברוך/הבא ואשמח אם תשאר/י איתנו בלי שום קשר ללמיקטל. כל טוב ויום נעים

Blueberry Kiss

New member
חבר שלי עבר מדפלפט ללמיקטל...

לדעתי יותר טוב לו על הלמיקטל כי אין לו תופעות לוואי שהיו לו עם הדפלפט....ולא נתקלנו בתופעת לוואי שיש לו כתוצאה מהלמיקטל ...אני מניחה שגם חל שיפור בהרגשתו הכללית כי הוא היה מאד ישנוני על הדפלפט ועכשיו הוא הרבה יותר ערני...אבל לא יודעת אם זה קשור. חכי שהוא יבוא לפה, הוא ידע יותר.

ufo11

New member
אז כמו שמותק שלי כבר אמרה:))))

עברתי מדפלפט ללמיקטל... הסיבה שעברתי לזה היה התופעות לוואי שהיו כתוצאה מהדפלפט.. עליתי במשקל באיזה 10 קילו ממה שהייתי, התאבון שלי היה מאוד מוגבר...כל הזמן חיפשתי משהו לאכול... גם אחרי שהייתי אוכל כמו פיל, נשארתי רעב והרגשתי כאילו לא אכלתי בכלל... חוץ מזה, שהתרופה גרמה לי לנשירת שיער מוגברת... וכן לאיזה רעד קל בידיים... מאז שהחלפתי ללמיקטל הספקתי להוריד כבר 6 קילו בערך... הרעד בידיים לא קיים כמדומני...רק הבעיה עדיין עם השיער...שפה כנראה כבר לא יעזור כלום והגנים עושים את שלהם:))) דבר אחד שאני שונא הוא הטעם של הלמיקטל... זה פשוט נוראי...אבל זה כנראה בגלל שאני רגיש לטעמים כאלה ואני לא יכול להתקרב לריחות/טעים כאלה... אם יש עוד שאלות, אשמח לענות.

qt1

New member
שאלה:למה סגרת את התפוזON ../images/Emo8.gif

תגיד מושי , אתה מכיר עוד אנשים שהפסיקו דפלפט וירדו במשקל? כאילו, אם אני מפסיקה אני יורדת 10 קילו? כמה מ"ג נטלת? אני דווקא יודעת שדפלפט גורם לשיעור יתר. על הרעד בידיים שמעתי רק ממך בפעם הראשונה. איך החיים חוץ? חיבוק ותודה על הכל , אתה חבר טוב!!!

qt1

New member
נצל"ש קופ"ח כללית ../images/Emo31.gif

כבר כמעט 3 שבועות שאני מנסה לקבל טופס 17 בשביל בדיקה אצל פרופ' נויפלד , בהתחלה המנהלת האדמינסטרטיבית אמרה לי שהיא שמעה מרופא נוירולוג בכיר שהפרופ' אפיטולוגית ילדים , כשהוכיחו לה מאי"ל אחרת , היא אמרה שאין אישור לאיכילוב...
בין לבין היא ממליצה על רופאים נוירולוגים ואומרת לי שהם גם אפילפטולוגים, התקשרתי לאי"ל , קיבלתי שם של אפילפטולוג מומחה ברמב"ם - לא נותנים התחייבות! אתם קולטים? אין לנו זכות להיבדק ע"י אפילפטולוג בקופ"ח כללית , והמנהלת האדמינסטרטיבית עוד אומרת לי להתקשר לרופא המטפל ולומר לו שאני לא מרגישה טוב כדי לקבל הפניה , אני מרגישה מצויין , אני רוצה התחייבות כדי לראות אפילפטולוג. נתתי לה יומיים - אין תור, אני עוזבת את המרפאה , ואם יהיה לי התקף , אמרתי לה שאני אתבע אותה ואת קופ"ח ואמרתי עוד הרבה דברים כמו-"שמעתי אותך צועקת על הצווות שלך , כשאת רוצה להשיג משהו את יודעת יפה מאוד לקפל את כולם , אז אין לנו קשר משפחתי , אני אגיע לאפילפטולוג איתך או בלעדייך , קחי יומיים , אני אליך יותר לא מתקשרת". וסגרתי... נשבר לי לגמרי , רוצה להחליף תרופות וחייבת אפילפטולוג. חברים שימו לב למי מפנים אתכם ופנו לאי"ל במידה ואתם לא בטוחים , יש באי"ל המון מידע והמון רצון לעזור לנו , אז כדאי להעזר. והבת שלי עוד בפולין , לא מצליחים להתחבר לאינטרנט , בטח איזו פאשלה של מישהו... היא התקשרה כבר פעמיים היא בסדר , האוכל מגעיל והאנשים לא ממש נחמדים . זהו אני חושבת...

ufo11

New member
קודם כל סגרתי את התפוזון בגלל ש"אין

קול ואין עונה"... אני אישית לא מכיר עוד אנשים שהפסיקו דפלפט ועברו תרופה... אם אני לא טועה hey sexy lady החליפה ללמיקטל ואם אני לא טועה מדפלפט... כבר דנו בזה שדפלפט ידוע כגורם לשיעור יתר, אולם אצלי זה פעל בדיוק הפוך...כך שאני לא יודע מה יותר טוב... לגבי המשקל, זה לא שזה גורם לירידת משקל, אלא גורם לכך שלא יהיה לך תאבון מוגבר, ההפך ממה שעשה הדפלפט. וכתוצאה מכך אני אוכל פחות, אני אוכל בכמות מספקת לפי מה שהגוף דורש ולפי ההרגשה, ולא כמו פיל... כך שאנשים לא יראו בזה כמתכון לדיאטה... חוץ מזה, הכל בסדר:))) אני מתגעגע למותק:))) אני חבר טוב? מה עשיתי?

qt1

New member
גם אני זוכרת שהחליפו לסקסי...

ללמיקטל , היא גם מכירה את הטעם וידעה להסביר איך ליטול את התרופה כך שהטעם לא יורגש כ"כ אם אני לא טועה. מי שיראה בתרופה כלשהי מתכון לדיאטה הוא לא חכם בלשון המעטה...הדפלפט גם מרדים וגם מעורר תאבון וגם גורם לשיעור ייתר? כל 3 הברכות הללו? בטוח שזה כתוב בדף התופעות לוואי? לגבי חבר - תשאל את מותק היא תספר לך איזה חבר טוב אתה
- נו , אתה שוחחת איתי כשהיה קשה לי , זה לא הופך אותך לחבר טוב? זה מאוד יפה מצידך מושי
-הנה אפילו קיבלת פרח
איפה מותק שאתה מתגעגע? מיחמוד בוכה ואני לא יודעת מה לעשות , שמו לו כזה קולר אליזבתני כי הוא פוצע את עצמו ברגל , אנל'א יודעת איך לנחם אותו וחייבת להמשיך ללמוד בין הודעה להודעה... איזה באסה

ufo11

New member
כן.. כל הדברים האלה על הדפלפט

הם מתכון מושלם לכל תופעות הלוואי המתבקשות.... ולמיקטל כמובן לא שקול לדיאטה... ותודה רבה:))) מסכן הכלבלב:(((( אפילו אני מרחם עליו... (ואני לא אוהב כלבים:()

hashy

New member
אני החלפתי מדפלפט ולי היא אגב גרמה

לנשירה... החלפתי כי לחצתי וגם כי עלו אופציות אחרות בינתיים כך שזה אפשר... חוצ'מזה - אתה חבר טוב ועכשיו ספר לנו מה עשית...

100341

New member
למיקטל עם תופעות לוואי

אני התחלתי לקחת למיקטל, במקום טגרטול, לצערי זה משפיע עלי לא טוב עם הרבה תופעות לוואי בלתי נסבלות..... החל ממינון של 200, אני לא יודעת מה לעשות, עוד לא שמעתי על בן אדם אחד שהלמיקטל עשה לו כאלו תופעות לוואי שהיה צריך להחליף תרופה.....

למעלה