שינויים

שינויים

שלום לכל היקרים הותיקים ולחדשים שהגיעו בשבועות האחרונים, קצת נעדרתי לאחרונה, הייתי עסוקה בשינויים... לפני כמה שבועות היו אצלנו קיצוצים בחברה שאני עובדת בה, ובמסגרת זו התבשרתי שמורידים אותי לחצי משרה. ברגע הראשון זה נראה כמו "חדשות רעות", אבל מהר מאוד התברר, שבעצם... כבר הרבה זמן אני מרגישה תסכול בעבודה, במקצוע שרכשתי מזמן מזמן. זה מקצוע שדורש בעיקר את הראש שלי, וכבר הרבה זמן אני מרגישה "קריאה פנימית" לשנוי, או אולי הוספה, של עיסוק שמביא גם חלקים נוספים שלי, אלה שיותר באזור הלב... לא לאט מסתבר לי מה הולך להיות השנוי הזה, הזמן והאנרגיה שהתפנו, מאפשרים להרהר, לבדוק, וליזום, והצורך בפרנסה נוספת נותן לי מספיק מוטיבציה גם לעשות עם זה משהו... אז האני החדשה בתהליכי לידה, וזה מרגש, ומשמח... רואה את עצמי עובדת עם אנשים, בהתחלה בקבוצות, ואח"כ נראה... מבררת כרגע על קורסים להנחיית קבוצות, אם למישהו יש אינפורמציה ספציפית, כמו "הקורס של בר אילן לא רציני" או "הקורס החדש שהולך להפתח ברידמן הולך להיות משהו משהו.." אשמח לשמוע... בשלב הראשון הולכת לשלב אהבה ישנה לטבע עם אהבה עכשווית לרוחניות ואנשים, ולהציע טיולים של שישי שבת, לינה בשטח, שיכללו סדנה קטנה של הכרות ומדיטציה ביום שישי בערב, וטיול בדרגת קושי קלה עד בינונית בשבת, אם זה מדבר למישהו, אשמח לתת אינפורמציה נוספת דרך תיבת המסרים.... לחיי השנויים
והגדילה, באהבה, פייה

just yael

New member
הי...פייה...

את מדהימה אותי כל פעם מחדש כאילו לקחת את החלומות שלי...ועומדת להגשים אותם... אז מסתבר..שכמו שנאמר...שממשברים רק צומחים...אז הנה..מהמשבר שלך, את עומדת לפרוח, פריחה מחודשת. עומדת לצעוד צעדים שאולי לבד, לא היית מעזה לעשות, ודווקא האילוץ מאפשר לך לפתוח דלתות שעד היום היו רק קורי עכביש. בהצלחה אישה ורק טוב לך

לקחת משבר

(במקרה שלך קיצוץ משרה) ולהפוך אותו כמנוע לשינוי נפלא לפעמים נראה כי המשבר בא להניע אותנו לתזוזה ממקום שנתקענו בו ובכלל כשאצלי מופיעה תקופה כזאת של "משבר" תמיד יודעת ש... הנה עוד מעט קט השינוי מגיע רעיון נפלא הטיולים הללו פייה ורק תדעי לך שהתגעגענו אלייך כאן

spivak12

New member
על משבר ומשביר

חברות יקרות, אני מוכרחה להפנות אתכן לקשר הברור שבין המילים משבר ומשביר. משביר על פי הגדרתו המילונית - מוכר מצרכי מזון = מחייה. הקשר מאד ברור שכן אני מאמינה כי כל משבר בסופו של דבר משביר. יום נפלא לכולם

איזה יופי חני

אולי תפתחי שרשור על משבר ומשביר, שבו כל אחד יוכל לספר על המשבר שלו ואיך מה שנראה בנקודה מסוימת כאסון נהפך בדיעבד לברכה? שבת נהדרת, פייה

antigone

New member
כנראה שזו הנבואה שמתגשמת מעצמה

... בתוך תוכך רצית ויחלת לאיזה שינוי בחייך, כדי למצות את גופך (הראש) ונפשך והנה יד אלוהים מנחה ופותחת דלת , ואת כבר מוכנה נפשית , צריכה רק דחיפה קטנה לדלת הזו שהיתה פתוחה למחצה רוב הזמן, את יודעת יש ספר "היפנוזה" על המודע והתת מודע ויש שטוענים שיש בנו אינסופ אוצרות שממתינים רק לפרוץ, והתהליך הזה של הפריצה הוא טמון במעבר מהתת מודע למודע, ברגע שנאמין בעצמנו וביכולות שלנו .... השמיים הם הגבול..... מכל הלב , בהצלחה בדרכך החדשה!!!!!

כל הכבוד לך את נפלא../images/Emo24.gif

כן במצב של היום תמיד צריך להגיד תודה ולהפוך כל רע לנפלא כל כך ואת עושה את זה בגדול
כל הכבוד ישר כח

תודה

לכולן על הפרגון והעדוד... שתהיה שבת מצוינת לכווווווווווווווווווולם פייה

spivak12

New member
בהצלחה בדרכך

בחרת בדרך נפלאה ומבורכת כדי לראות את הדברים. אני מאד מתחברת לאמונתך כי משברים הם הקטליזטור לשינויים בחיים. מאחלת לך הצלחה בכל דרך, וכזו תהיה היות ואת יודעת להפיק הצלחה גם מהכשלון. אשמח מאד לשמוע עוד פרטים לגבי השילוב של טבע ורוחניות. שבת שלום

ophra

New member
ווואווווו........

נשמע מקסים מה שקורה איתך כמה נפלא להצליח להוציא מהרע את הטוב כמה נפלא לעבור שינויים כאלה ו"להיוולד מחדש" הלוואי והיה בי את הכח והאומץ לקום ולעשות דברים כאלה גם בלי שהיה נכפה עלי מבחוץ ואת יודעת מה...
הלוואי ויקרה משהו... לא משהו רע וקשה מדי אבל משהו שיזיז אותי לעשות שינוי בינתיים - אלפי הצלחות שיהיו לך וכשמתארגנת כזו קבוצה - ספרי! מי יודע, אולי אארוז שק שינה ואוהל ואצטרף...
שבת ברוכה ונפלאה עפ

עפרה'לה יקרה

כן, גם אני חשבתי, למה לא היה לי מספיק כוח להזיז שנוי בל שייכפה הכורח מבחוץ, אבל אז אמרתי, טוב, לא היה, ואיכשהו המצב מזיז אותי, וזה בסדר, לא אשב ואכעס על עצמי, למה לא זזתי קודם, נכון? תודה על מילותייך המתאימות תמיד. פייה

yarit4

New member
מידע נוסף

אשמח לקבל מידע נוסף לתחום התעניינותך

למעלה