שינויים

hayapollak

New member
שינויים

ב-5.8.אהיה בת חמישים אני מתרגשת, נבוכה ובעיקר מרגישה התחדשויות בתהליכים נפשיים. מתאמצת בדיאטה, נכנסתי היום לראשונה לפורום,ובעיקר חושבת מה אני רוצה לעשות למען עצמי. רוצה ולא צריכה. יש מן קסם כזה ברעיון שאני מקדישה זמן למחשבות על עצמי דבר שהרבה זמן לא ממש קרה..גם תחושה שהרבה דברים טובים יקרו לי אם אשתדל להיות יותר פתוחה לרעיונות חדשים כמו למשל לשבת בשעשה כזו באינטרנט... .

ניקולי

New member
החיים

ראשית אאחל לך מזל"ט ליום הולדתך הקרב ובא.. גם לי יש יום הולדת בקרוב 4.8 אומנם אני לא בגילך... אני חושבת שבכל גיל אנחנו עוברים שינויים כאלו או אחרים.. אלו הם החיים בכל גיל יש טוב ורע.. אני מקווה בשבילך ובשביל כולם שתפיקי את הדברים הטובים וכמה שיותר... בכל מקרה יום הולדת שמח

hayapollak

New member
../images/Emo39.gif

ניקןלי את צודקת ותודה על האיחולים. בגילי ובמצבי אין הרבה אנשים שיאחלו לי מזל טוב. יום הולדת שמח גם לך.

seeyou

New member
../images/Emo140.gif- הנפש נשאר צעיר!

בדרך כלל רק האריזה מזדקנת! אישה נשארת אישה(במובן הצרפתי של המילה) עד הרגע שהיא מוסרת את הציוד! שואלים אישה כזאת רגע לפני.... מה הית רוצה כרגע גבירתי... היא חושת קצת ובקושי עונה: 4 בעלי חיים! מה ? שואלים הרופאים,מכול הגברים שהיו לך את רוצה בעלי חיים? כן - מינק על הכתפיים - נמר במיטה - יזואר בחצר - חמור שישלם את החשבונות .......יום הולדת שמח! מקדיש לך את התמונה בשם: " פתוחה לרעיונות חדשים "

hayapollak

New member
see you סליחה.../images/Emo39.gif

.ש ל ו ם ו ס ל י ח ה. נראה לי כי מרוב התרגשות שכחתי להודות לך. אהבתי את מה שכתבת בהנפש נשאר צעיר. התמונה מקסימה. עודדת אותי ואת רוחי הצעירה....... מקווה שאתה סולח וגם שוכח מקווה שגם לי תהייה הזדמנות לעודד אותך.

seeyou

New member
משהו נחמד מפורום אחר-../images/Emo140.gif

התעוררתי. בוקר טוב לעצמי רשימת מטלות להיום : לחייך אל עצמי במראה ולהגיד - איזה יופי ! הולך להיות לי יום נפלא...! להעיר את הילדים עם חיבוק ונשיקה. לאהוב אותם. לצאת מהבית. להריח את ריח הבוקר ולשאוף אותו עמוק פנימה. לחייך אל השמש ואל הטבע. להפנות את הפנים לכיוון הרוח עם עיניים עצומות... ולחייך. ללכת ברחוב ולהגיד בוקר טוב לכולם. ולחייך. להגיע לאן שצריך להגיע ולחייך שוב. לעזור למי שזקוק לעזרה. לחבק את מי שזקוק לחיבוק. לצחוק עם מי שבא לי. להשאיר הודעה למישהו שאוהבים. לדבר עם חבר רחוק. לאהוב... ולחייך... להפרד ממי שצריך להיפרד עם חיבוק והמון אהבה ולחזור הביתה עם חיוך. לצחוק, לאהוב, לחבק, לנשק, לגעת, לפנק. ולחייך. המון. בזמן השקיעה לצאת שוב החוצה. להפנות את הפנים לכיוון הרוח עם עיניים עצומות, לשאוף פנימה את אויר הערב... ולחייך... ולהמשיך לחייך עד שמתעייפים. לפני השינה לחייך אל עצמי במראה ולהגיד - איזה יום נהדר היה לי היום...! הלכתי לישון... לילה טוב לי. נלקח מפורום גשר לאושר מ-נענע! נ.ב.: לרוב אני כותב על מנת להטיב עם הצד השני ללא צורך בתמורה למדתי בדרך הקשה מהפורומים - לא תמיד מבינים אחד את השני ולכן גם השטיקה היא תשובה פגשתי את שמך גם בפורום שיחות עם אלוהים-יש שם הרבה אנשים מענינים המשך יום נעים! keep smiling יוסי A 'wish' changes nothing. A 'decision' changes everything!

hayapollak

New member
סימפטי - see you../images/Emo140.gif

אכן אני נמצאת גם בפורום ההוא. אני חדשה ולא כל כך הולך לי לשנות את שמי משם משתמש לשם אחר מה דעתך זה נורא כל כך. אגב זה גם מתאים לי כי אני טיפוס של - מה שרואים זה מה יש. תודה רבה לך על ה ט י פ ים. אני כבר מתחילה להרגיש טוב יותר.

seeyou

New member
../images/Emo108.gif-מה שרואים זה מה יש?

הפיתגם לא מקובל עלי! גם בעלי חיים או סתם פרחים הם שונים אחד מהשני אנו לא מודעים כמה שאנחנו מורכבים-במיוחד הנשים! אותה HAYAPOLLAK של עכשיו או של דקה לפני או אחרי היא שונה כך אנחנו-משתנים בציר הזמן If you don't like something about yourself, change it. If you can't change it, accept it. (Ted Shackelford) מתחילה להרגיש טוב יותר? יופי! אם הבנתי נכון יש בך קצת רוחניות-תפתחי את זה. ומה עשית עם 50 פרנקים?

hayapollak

New member
מעבר לקשת בענן../images/Emo42.gif

see yoy - אתה ממשיך להפתיע זה מקסים מצידך. כן בהחלט אני מרגישה יותר טוב ולך יש חלק נכבד בענין. כן יש בי חלק רוחני. כשנכנסתי לאמהות לפני11 שנה הרוחניות קיבלה אופי וגוון אחר ואולי ההתקדמות האישית שלי נעצרה או נחה אבל באותן שנים היא קיבלה צורה של אמהות מיוחדת (אל תתנפל עלי כל אמהות היא מיחדת וכל אמא היא נהדרת - אני יודעת) כך שהבן שלי נהנה ממנה ואני נהניתי ועדיין נהנית ממנו. כעת לקראת יום ההולדת ה - 50.... אני מתחילה מהמקום בו נעצרה (או קיבלה צורה אחרת) הרוחניות וגם זו תחושה נהדרת...... כבר לא זוכרת מה עשיתי עם החמישים פרנק...... נראה לי שהעמסתי עלייך הרבה אינפורמציה....סליחה ושוב ת ו ד ה.

seeyou

New member
בכול גיל יש הקסם שלו!../images/Emo28.gif

גיל 50 של ימינו זה לא 50 של אמא שלך כיום יש אפשרויות לאישה בגיל שלך לתפקד לא פחות טוב מאשר בת 30 להגיד לך את האמת? לפעמים פוגש בנות(נשים) צעירות ,חטובות-עם מכנס כמעט עד לקו פרשת המים, אבל מבחינתי כגבר- לפעמים האמא שלהן משדרות יותר מיניות(מהסוג הרומנטי) מאשר הצעירות שמשדרות תוקפנות מינית. אין לך מה לפחד מהגיל את יכולה-אם תרצי - גם לנסוע להודו או אמריקה לטינית... את (כמעט) מסוגלת(אם הבריאות מאפשר לך) ,להגשים הרבה חלומות אשר בגיל צעיר לא הרשת לעצמך. אני בטוח שגם תביני שבשלב מסויים תתני ל"ילד" שלך לגדול כגבר ולא רק הבן של אמא... התלות-קשרי האהבה הדוקים להרבה זמן גורמים נזקים בהתפתחותו(מניסיוני)

למעלה