שינויים קטנים

Avi632

New member
שינויים קטנים

שלום לכולם
אחי עשה שינויים קטנים בתוכנית ולקח חלק מההערות שלכם
עשה שינוי במדרגות ל3 שלבים כך שיצאו ישר למסדרון
הקטין חדר עבודה כי זה מה שהוא צריך
הגדיל חדר כביסה
הגדיל קצת חדר הורים וסידר אותו אחרת

מבחינתו זה מושלם
אשמח לראות אם יש עוד תובנות או שאפשר להתקדם כך
תודה מראש לכולם

שינויים בבית האח

הי לך!
טוב לשמוע ממך

בעיקרון מכיוון שהשינויים באמת קטנים אין לי הערות מיוחדות למעט הצעתי להגדיל מעט את החלונות בחדרים ובחלל המדרגות. יש סימון של איקס על שני חלונות בסלון, האם המשמעות היא שאתם מתכוונים לבטלם? אני מקווה מאוד שלא.
חוץ מזה מה קורה עם הבית שלך?

Avi632

New member
תמיד כיך לחזור ולשתף אתכם

צודקת..שכחתי להעביר לו את ההערה לגבי החלונות
לאיזה גודל את מציעה להגדיל אותם?
ולגבי החלונות בסלון הוא לא מתכון לבטל אותם!..הוא הסתפק אם לעשות 2 חלונות או חלון אחד
עכשיו לגבי המדרגות האם השינוי שהוא עשה זה כמו שהצעת וזה בסדר?

ולגבי הבית שלי.תודה על ההתעניינות
קשה לי מאד ההחלטה במי לבחור לכן לקחתי את הזמן להחליט
אבל קרו דברים עכשיו שכנראה בשבוע הקרוב אני יחליט
ואחזור לשתף ולשמוע את דעתכם על הבית שלי
תודה רבה

מאחר והתכניות ששלחת אינן תוכניות עבודה מפורטות

אינני יודעת מה גודל החלונות המתוכננים אבל אני מתרשמת שניתן להגדילם. כאמור אני מתייחסת בעיקר לחלונות חדרי השינה הפונים למרפסת הצפונית משם נשקף נוף יפה ולכן כדאי להגדיל אותם: גם כדי להחדיר אור רב לחדרים וגם כדי להעניק מבט יפה ורחב לנוף.
מקום נוסף שהייתי מגדילה את החלון הוא חלל המדרגות שכרגע מתוכנן שם חלון קטן למדי. אם תשלח לי בהמשך את גדלי החלונות הספציפיים אני אוכל להתייחס בצורה מפורטת יותר.
את הסלון הייתי מתכננת בהתאם למיקום הגינה והחניות. כרגע נראה שחניה אחת חוסמת חלק מהויטרינה שממנה יוצאים לגינה. אם זה המצב כמובן שיש לשנות את תכנון מיקום הויטרינה ולחשוב אולי על אופציה למקם אותה בחזית המערבית. במקום הויטרינה ניתן למקם חלון/חלונות גדולים שישקיפו לכיוון הרחוב.
אם תשלח תוכנית יותר מפורטת שמראה גם את תכנון החוץ (מיקום רכבים, גינה וכו'...) אפשר יהיה לתת הערות קונקרטיות יותר.
בהצלחה עם תכנון ביתך

למעלה