שינויים קוסמטיים....

מלכוד 42

New member
שינויים קוסמטיים....

אני לא יודע אם בגלל משבר גיל ה - 40 או סתם ככה... מזה כמה שנים ששערי האפיר מאד (למען האמת... אפשר להגיד שהלבין, אבל בבקשה על תספרו לאף אחד...) בגלל השיער, תמיד הוסיפו לי מספר שנים לגיל... זה לא משהו שחשבתי עליו יום יום, אך לפעמים פינטזתי על צביעת שיער..., אבל פנים, עמוק עמוק בפנים, תמיד ידעתי בוודאות שצבע לשיער זה לא משהו שאני אעשה אי פעם! (בגלל הפולניות שלי, או סתם בגלל "מרובעות",...) אז כנראה שמשבר הגיל ה 42 הכריע את כל מה שחשבתי על עצמי ועשיתי את זה! עשיתי שטיפת צבע שהחזירה לי את הצבע המקורי שלי (לפחות עד שהשיער יגדל והלבן יצוץ שוב פעם מתחת...). בינתיים, יש התפעלות כללית מכל מי שרואה אותי. פתאום אני שומע שאני נראה צעיר בעשרים שנה (למה בן כמה הם חשבו שהייתי לפני שצבעתי?????) הסביבה מאד מפרגנת, מצב הרוח בעננים, והמשבר שלי קיבל חופשה של כמה שבועות.... ואני, מסתכל מדי פעם בראי ולא מבין להמ לא עשיתי את זה לפני עשר שנים!

seeyou

New member
גם אני עשיתי שטיפת צבע !

לא חושב שזה דבר פסול הבעיה שלנו תתחיל בגיל שלא צבע השער זה החשוב....

qt1

New member
בתור אישה../images/Emo68.gif

מצד אחד אני תמיד אומרת שרצונו של אדם כבודו! מצד שני אני אוהבת את המראה הטבעי אצל בני המין השני , גבר קרח יפה בעיניי לא פחות מגבר עם שיער אפור , אבל האמת האמת? מבחינתי , אצלכם הגברים האיבר הכי סקסי הוא המוח , אז לא משנה לי אם תצבעו את השיער או לא העיקר שתהיו מעניינים.

בתור גבר

אהבתי את מה שכתבת... אין ספק שהכל מתחיל ונגמר בתוך הראש ולא עליו...

מצטערת לאכזב

אני דווקא חושבת ששיער מלא ולא מאפיר זה הרבה יותר סקסי ומחמיא מקרחת או שיער אפור. אני חושבת שזה מאוד שובניסטי לצפות שנשים ישקיעו כל-כך הרבה מאמצים להראות יפות וצעירות בזמן שגברים אומרים לעצמם שטבעי זה יפה. האם הם חושבים שגם אשה מקומטת עם שיער לבן זה יפה? איך הם ביניהם מדברים ושופטים נשים?!! גם לנשים מגיע לראות ולחיות עם גברים שנראים רעננים ומטופחים.

qt1

New member
../images/Emo6.gif בגלל זה אהבת את התשובה שלי!

qt1

New member
נו שויין שוב תודה../images/Emo9.gif

גם אני חושבת שאני צודקת , אבל אני במיעוט לדעתי...
צריך לעשות סקר! תרים כפפה?

qt1

New member
נו???????. אל תשתפן../images/Emo28.gif

לא מצאתי שפן אז יש כובע עם אוזניים ורודות , אני חושבת שהכוונה היא לקסם...

למעלה