שינויים משפחתיים
עוד 20 יום אמא ואבא שלי עוזבים את מרכז הארץ ועוברים לגור איתנו בדרום לבנון.... זה צעד שהם עושים כי לא כ"כ טוב להם איפה שהם, כי הם רוצים להיות קרובים לנכדים וכי הם רוצים לעזור לי. כולנו שמחים ולכולנו רועד הפופיק בטרוף (חשבו שיש רעידת אדמה - ואז קלטו שזה הכל מהפופיקים שלנו) לא גרתי ליד הורי מאז התיכון אותו סיימתי ב 92
אני כ"כ רגילה להסתדר לבד - החצי מגיע בדיוק להשכבות בד"כ. אני מקווה שנצליח ליצור גבולות ברורים ונעימים לכל הצדדים, מקווה שהיתרונות יעלו על החסרונות, מקווה שאבא שלי לא יעלה לי על העצבים יותר מידי, מקווה שתהיה בי הסבלנות כלפיו וכלפיה מקווה שאני אצליח לישם מה שברעיון נראה לי מעולה - מפפחה רב דורית קרובה, אבל מעולם לא חוויתי (גם לא כילדה) כך שהחששות גדולים. מקווה שהורים שלי יצליחו לבנות להם חיים מעניניים פה שאינם תלויים אך ורק בנו. אמן
עוד 20 יום אמא ואבא שלי עוזבים את מרכז הארץ ועוברים לגור איתנו בדרום לבנון.... זה צעד שהם עושים כי לא כ"כ טוב להם איפה שהם, כי הם רוצים להיות קרובים לנכדים וכי הם רוצים לעזור לי. כולנו שמחים ולכולנו רועד הפופיק בטרוף (חשבו שיש רעידת אדמה - ואז קלטו שזה הכל מהפופיקים שלנו) לא גרתי ליד הורי מאז התיכון אותו סיימתי ב 92