שינויים ב-set של השירים בהופעה !!

alpha80

New member
שינויים ב-set של השירים בהופעה !!

בהופעה שהתקיימה אמש בקליפורניה שונה הסט של ההופעה. John the Revelator עף מההופעה (טנקס גוד) כמו גם The sinner in me, במקומם התווספו In your room , Nothing's Impossible, ו- Stripped. כמו כן גם Goodnight lovers נעלם, ונכון לעכשיו ההדרנים הם Shake The Disease, Photographic!!!!!!!! ו- Never Let Me Down Again . יותר קלאסיקה, פחות מהאלבום החדש. לכל הפרטים הנוספים ורשימת הסטים בכל ההופעות עד היום והלאה אתם מוזמנים לאתר הרשמי של המועדון בישראל בעמוד ה-Tour.

super girl 15

New member
../images/Emo13.gif מממ... נחמד גם טובבב...

הבאסה שאין Goodnight lovers אבל יהיה In Your Room
שזה.. ואייי זה יהיה טובבבב!!!!

Lady in red2

New member
ישששששש

Shake The Disease
In Your Room, Stripped מעולה, אבל אני רוצה גם את השיר שבחתימה שלי.

Bavmorda

New member
Goodnight lovers הכי מתאים לסיום

הקונצרט - אין יותר מתאים ממנו
John the Revelator דווקא לא רע וחוצמליליאן ו PRECIOUS אין עוד הרבה שווים מהאלבום החדש. ייתר השירים שהתוספו מאושרים על ידי (
), אבל הסיום חייב לחזור לנאהבים. BAV.

Bavmorda

New member
מתאים לי ../images/Emo6.gif... אולי יהיו אז יותר

חתיכים באיזור... BAV.

little 14

New member
אם Never Let Me Down Again

מסיים את ההופעה זה יהיה פצצה ראיתי אצל חברה שלי הופעה שהיסתיימה בשיר הזה וזה היה מושלם John the Revelator דווקא חמוד רציתי שהוא יהיה The sinner in me חשקתי ליראות את מרטין מנגן את זה חוץ מזה ניראה נחמד (בתנאי ש- suffer well נישאר)

פימפי

New member
השינויים

השאלה היא אם השינויים היו חד-פעמיים ורק להופעה בקליפורניה או לא? חבל שהעיפו את the sinner in me... תודה על העדכון

alpha80

New member
את זה נוכל לדעת רק במופעים הבאים

אתם יכולים להיכנס מידי יום לעמוד ה-Tour כמו שאמרתי, שם מעודכנת ההופעה האחרונה, השירים מההופעה, וגם תמונות ו-audio אם יש. (כמובן שיש שם גם את הפרטים על כל הופעה והופעה שכבר היתה).

f r e e l o v e

New member
תחשבו בהגיון..

אם זה TOUR של PLAYING THE ANGEL, ואצלנו מקליטים את ההופעה, לא נשמע לי סביר שיורידו כ"כ הרבה שירים מהדיסק החדש ויחליפו אותו בישנים..

alpha80

New member
קודם כל - עדיין לא אמרו ר ש מ י ת

שמקליטים אצלנו הופעה. והרי ההסבר החוזר... ושנית - למה לא?... זה לא אומר שזה יהיה הסט אצלנו, זה לא אומר שום דבר בעצם... יכולים עד אוגוסט להוסיף שירים, להוריד שירים, כלום לא בטוח.

f r e e l o v e

New member
קראתי לפני ממש דקה את ההסבר שנתת...

אז נכון, אם הם לא מקליטים אצלנו, זה יכול להשתנות ושירים ישנים יכולים להתווסף, אבל אם הם מקליטים אצלנו, הגיוני שההופעה שירצו שתהיה מוקלטת היא הופעה שמציגה כמה שיותר מהאלבום החדש.. לא?

alpha80

New member
גם אם הם מקליטים אצלנו וגם אם לא -

הם תמיד משנים, מוסיפים ומגוונים. ובקשר להקלטה ש"מציגה כמה שיותר מהאלבום החדש" - הם מקליטים מעכשיו 50 הופעות, כל הופעה היא "מזכרת בפני עצמה" מאותה הופעה ספציפית, זו לא הופעה שתימכר בצורה מסחרית כמו ה DVD מהמופע שכבר צולם ויופיע בעוד חודשיים. דעתי היא בכלל שעכיו הסטים יהיו שונים מהופעה להופעה, אולי דוקא בגלל העניין שהם מקליטים את כל ההופעות, על מנת לגרום למעריצים לקנות יותר מהופעה אחת. אבל שוב = לדפשמוד הפתרונות, ונהיה חכמים יותר בעוד כמה הופעות , נראה מה נשתנה ואם בכלל....

למעלה