שינויים בקווי דן

קו 114 -לא עובר יותר בהתקווה אלא פונה שמאלה לחיל השריון ,קיבוץ גלויות ולחי

קו 62 א קו חדש סיבובי מרידינג לרכבת השלום וחזרה דרך דיזינגוף וקפלן החל מיום ראשון 9.8.26 .מניח שיופעל על ידי מיניבוסים

קו 13 מטרופולין הכניסו מיניבוס חשמלי חדש

62 הרגיל יבוטל? אחרת לא ברור לי למה שני אוטובוסים באותו אזור עם אותו מספר ורק עם האות א. אפשר למספר 162
קו 48 החדש של גבעת שמואל הוא בדן? אפיקים? מטרופולין? יש איזו הגדרה ברורה איזו חברה מהם משרתת את הגבעה?

oshri1987sg

Active member
62 הרגיל יבוטל? אחרת לא ברור לי למה שני אוטובוסים באותו אזור עם אותו מספר ורק עם האות א. אפשר למספר 162
קו 48 החדש של גבעת שמואל הוא בדן? אפיקים? מטרופולין? יש איזו הגדרה ברורה איזו חברה מהם משרתת את הגבעה?
קו 62א יפעל רק משעות הצהריים מניח כקו תגבור לקו 62

ohadg09

Active member
קו 114 -לא עובר יותר בהתקווה אלא פונה שמאלה לחיל השריון ,קיבוץ גלויות ולחי

קו 62 א קו חדש סיבובי מרידינג לרכבת השלום וחזרה דרך דיזינגוף וקפלן החל מיום ראשון 9.8.26 .מניח שיופעל על ידי מיניבוסים

קו 13 מטרופולין הכניסו מיניבוס חשמלי חדש
קשה לי להאמין ש62א יופעל במיניבוסים, הוא נועד לתגבר את הקישור מהשלום לים שהוא עמוס במיוחד
62א לא לגמרי קו שונה, הוא פשוט רק המקטע התל אביבי של 62 הרגיל, בלי רגעתיים
48 החדש יהיה של מטרופולין

GoldenEyes

Well-known member
קשה לי להאמין ש62א יופעל במיניבוסים, הוא נועד לתגבר את הקישור מהשלום לים שהוא עמוס במיוחד

62א לא לגמרי קו שונה, הוא פשוט רק המקטע התל אביבי של 62 הרגיל, בלי רגעתיים
48 החדש יהיה של מטרופולין
לא מסתבך עם 48 להרצליה ?
אותה חברה שני קוים אותו מספר ?

עדיף 162 ולא 62א.
ולמה בכלל מטרופולין מקבלת קו בגבעת שמואל
אם יש 3 קווים של דן ש2 ממש משרתים את הגבעה והשלישי עובר בה היה עדיף שידרשו שדן תפעיל.
בדוח של 15 דקות יש 4 קווים של דן בעשיריה הראשונה של שירות טוב וחלקם קווים ממש עמוסים כמו 70 ו66 כך שחבל על כל קו שהולך לחברות הקטנות

ohadg09

Active member
לא מסתבך עם 48 להרצליה ?
אותה חברה שני קוים אותו מספר ?
לא חושב שזה בעייתי כל עוד זה לא באותה עיר
עדיף 162 ולא 62א.
ולמה בכלל מטרופולין מקבלת קו בגבעת שמואל
אם יש 3 קווים של דן ש2 ממש משרתים את הגבעה והשלישי עובר בה היה עדיף שידרשו שדן תפעיל.
בדוח של 15 דקות יש 4 קווים של דן בעשיריה הראשונה של שירות טוב וחלקם קווים ממש עמוסים כמו 70 ו66 כך שחבל על כל קו שהולך לחברות הקטנות
48 הוא סוג של פיצול של 8 הקיים שהוא של מטרופולין
הדוח של 15 דקות לדעתי מוזר מאוד, בדוחות משרד התחבורה דן (וגם מטרופולין, שנמצאת בו במקום השני) נמצאת בתחתית

למעלה