שינויים בסט ליסט? רק אחד..

piegirl1

New member
שינויים בסט ליסט? רק אחד..

אתמול הייתה, כאמור, ההופעה הראשונה של הלג הרביעי אי שם בגרמניה ולמרות שחיכיתי וציפיתי, היה רק שינוי אחד סט ליסט והוא צירוף freelove לסט ליסט בביצועו של מרטין, במקום ג'זבל ו/או little soul. מכיוון ששניהם לא חביבים עליי, אני מאוד מרוצה מהשינוי, מה גם ש-freelove הוא שיר מצוין (מאוס אבל מצוין). חייבת לציין שהאווירה בהופעה באולם סגור דווקא נראית יותר טובה מאיצטדיון, או שזו שוב הטראומה שלי מאיצטדיון רמת גן העלוב..

Lady in red2

New member
לאאאאאא למה בביצוע של מרטין? ../images/Emo7.gif

סליחה עם מעריציו האדוקים...

piegirl1

New member
מילים כדורבנות../images/Emo69.gif

אם את מחלטרת כעורכת דין וסנגורית של מרטין, זה אומר שאני יכולה לשמש כרופאה בינתיים?
הביצוע לfreelove לא רע בכלל, למרות שאני מודה ומתוודה שהביצוע מ-one night in paris מוצלח יותר. לעומת זאת, הביצוע של אתמול לשיר clean פשוט מעולה! לא ברור לי למה מרטין כה חרוץ ונמרץ ומחליף שירים כל הופעה (לפי דעתי בטור הזה הוא שר לפחות תשעה או עשרה שירים שונים ועוד היד נטויה) ודייב לא משנה כלום. אני תוהה אם כל השינוים נעשו כדי להקל על דייב או שהוא סתם עצלן

gam ani

New member
זה לא כל כך פשוט...

מרטין יכול להחליף שירים כמו גרביים, מכיוון שכל הביצועים שלו הם אקוסטיים: רק הוא והגיטרה. ברגע שדייב מחליף שיר, זה דורש הרבה יותר עבודה הכנה מראש - כל הלהקה צריכה להתאמן עליו וצריך למצוא לו עיבוד מתאים להופעה (להבדיל מהעיבודים של הדיסקים שבחלקם אין תופים בליייב וכו'). זה לא תהליך שיכול לקרות בספונטניות, למרות שאין ספק שדייב כבר מכיר את השירים... במהלך טור, אין להם זמן לחזרות והם יכולים להחליף את השירים של דייב רק לשירים שכבר התאמנו עליהם לפני שהטור החל. אחד השירים האלה היה לפי השמועה useless. אני עדיין מחכה...

piegirl1

New member
מה שאת אומרת נשמע הגיוני

אבל גם דייב יכול לבצע גרסה אקוסטית (בליווי מרטין /או פיטר), לא? בטח עכשיו אחרי שהם הורידו את wftn. יש בפורום העולמי לא מעט מעריצים שהאשימו את הלהקה בעצלנות וטענו שזה לא הגיוני שאין שינויים משמעותיים בסט ליסט, עכשיו כשהם חוזרים להופיע באירופה, במקומות בהם כבר הופיעו.האמת, יש בזה משהו. אם אין להם זמן לעשות חזרות במהלך הסיבוב עצמו, שיכינו עוד שירים לפני היציאה לטור וממילא הם יכולים לפחות להחזיר לסט ליסט את in sympathy או את fragile tension שכבר נוגנו אי שם בהתחלה. ובלי קשר, useless מקסים אבל אני אשמח למשהו יותר סוחף בהופעה כמו ec או black celebration.

Plum fairy

New member
Go For it baby!

אני נהנית לשמוע ולראות את מרטין על הבמה,הוא, עצמו ואחת הגיטרות, לדעתי הביצועים שלו שונים ומרגשים, נכון שלא במקרה דייב הוא הסולן, אבל גם למרטין יש מה לתרום בנושא בעיקר בביצועים אקוסטיים. איזה כייף הלינק שצירפת, ראיתי כמה קרוב אני הולכת לעמוד ב - 14/1!

piegirl1

New member
dressed in black בביצוע מרטין מההופעה אתמול

מוקדש לך, מעריצתו המושבעת.. אני לא כל כך אוהבת את השיר הזה אבל הביצוע מקסים והקהל ממש משתף פעולה איתו, בעיקר לקראת סוף השיר.. רואים שהוא מרוצה
ועוד הערה אחת קטנה, התספורת הזה (מגולח בצדדים ורעמה במרכז), ממש דומה לתספורת של קובי פרץ.. אני לא בטוחה שזה טוב..

Plum fairy

New member
אוי מעולה!!

הוא כזה צ'ארמר! יאללה, שילמד מדייב ויוריד את הוסט! אני מקווה להביא צילומים פחות רוטטים מפראג, התזוזות של המלצה עשו לי כאב ראש..

westend girl

New member
דווקא מעניין לשמוע את זה בביצוע של מרטין

אבל נו, עד שהעיפו את הרצועה המתישה הזאת - מכל השירים החסרים הוסיפו דווקא את הכי משעמם?

Doriiin

New member
שינוי מרענן ונחמד למרות שאני מעדיפה

שדייב ישיר ולא מרטין כי אני לא בטוחה עד כמה השיר בביצועו של מרטין יהיה טוב.

piegirl1

New member
תראו איזו השקעה של מעריצה

לכבוד ההלואין (אין לי כוח לעבור לאנגלית, אז סליחה..) למי יש הצעות לסופגניית דפש מוד?!

westend girl

New member
וואו! הלוגו יוצא מעולה

איזה סופגניה? אנחנו והחגים המעפנים שלנו. אולי לפזר אבקת סוכר בתבנית של הפרצוף של דייב

למעלה