שינויים בכתב היד

Guava the EZ

New member
שינויים בכתב היד

טוב, אז הסיפור הוא כזה---לקח לכתב היד שלי המון זמן להתגבש ולהפוך להיות מה שהוא כיום. מלפני שנתיים וחצי הוא התחיל להראות סימני חיים והתחיל להתעצב. אבל עכשיו... הוא יותר מדי חי! יותר מדי מוגזם ומוקצן ואלוהים יודע מה. אשמח לשמוע מה דעתכם על שתי פיסות הנייר המצורפות. אחת כתבתי היום, ממש לפני כמה דקות. השנייה לפני הרבההה זמן. חשוב לציין כי, הגדלים של הדפים זהים, הגודל של הכתב והצפיפות השתנו. האיכות של הנייר המעודכן נמוכה יותר, כי נאלצתי לצלם את הנייר. אם משהו לא ברור- שאלו. באמת באמת שנמאס לי שאחרי שאנשים מציצים לי במחברות, הם מסתכלים עליי כאילו נחתי מהירח. בכל מקרה- תודה תודה תודה מראש! וחג שמח!^^

Guava the EZ

New member
וסתם פיקנטריה../images/Emo3.gif

ה-ת' הכי ארוכה שלי אי פעם הגיעה לאורך של 3 סנט'. וכן, אני מודדת אותן! תירו בי.

כי19

New member
האם פיזית היה בעבר קשה לך לכתוב.או

רק היתה בעיה בצורה ובתוצאה הסופית ,שלא יצא ממש יפה וברור?

Guava the EZ

New member
ממ... לא ממש

הכתב שלי נחשב במשך הרבה שנים בבית הספר ובכיתות שהייתי בהן לכתב יפה. משהו השתבש בדרך. ואני כותבת ביד ימין. אני לא אגדיר את זה כ"קשה פיזית", לפעמים אני מרגישה חולשה ביד ימין, אבל זה לא משהו שמונע ממני לכתוב. רק בשלושה חודשים האחרונים ממש לא מתחשק לי לכתוב, אבל זה קשור יותר להיותי עצלנית מאשר לבעיה כלשהי.
אני אחשוב על זה ואסתכל בכמה מחברות ישנות שלי.

Guava the EZ

New member
אין לי סורק

בכל מקרה, נראה לי שאתה קצת היסטרי. אין לי דיסגרפיה... וגם אם בדרך מוזרה ובלתי אפשרית יש לי- הדיסגרפיה שאין לי לא מהווה מחסום- שאלוהים ישמור אותי, אני מרחיבה ספרות, אני כותבת מבחנים באורך של 8-10 דפים בשעה וחצי. עכשיו, אחרי שההלם הראשוני מההצעה שלך עבר לי והסתכלתי על דברים בפרופורציות; לגמרי הכנסת אותי למגננה וללחץ. בקשר למחברות- הכתב שלי ת מ י ד היה קריא, עד השלושה חודשים האחרונים.

כי19

New member
הנה..

שאלתי הייתה,שאלת בירור.ולא שאלת קביעה. וכמו שתלכי לרופא משפחה,ותתלוננו על שינויים בהרגשתיך.אז הרופא מתוך רצון לברר או לשלול.ישאל אותך כל מיני דברים שנראה לו. כמו כן אני בתור גרפולוג(שבשלב השאלה לא ידעתי שאת ממלאה מבחנים כאלה ארוכים).גם כן שאלתי ,שאלת בירור,ותו לא. ובקשר לשינויים האלה בכתב. אין ספק שגירושין של הורייך השפיעו בצורה ניכרת על כתב ידיך.

shamon51

New member
רשמים

נראה שיש הבדל בצפיפות השורות בין שני הכתבים וכמובן סיום האותיות "ת" התארך ביותר פרוש אפשרי לתופעות כאלה הוא
רצון לקשר עם הזולת, שאיפה לעתיד טוב יותר "חוסר נוחות" עם המצב הקיים רצון להתלכד כדי להתמודד עם מצב לא רצוי שמעון

כתב מעניין במיוחד וכדאי לתת את הדעת

הטקסט המוקדם משנת 2004 לדברי הכותבת מעניין ומשונה כאחד, ובפרט בתוכנו שדן בכתב ידך. מול מי התקיימה השיחה הזו ? כמה הבדלים בין שני הטקסטים נראים לי, ככה באינטואיציה, שתולים במיוחד כדי לייצר שוני מודגש, ההבחנות בתאריך, באחד אילו נקודות ובשני קווים אלכסוניים, וכן בחתימה למטה שבאחת מהם נוספו זוג הקווים. אבל זו רק השערה ותושת בטן, שלבטח יוכחשו. הכתב עצמו בעל איזור תחתון מופרז, עתיר קמרונים, חוטים, סדירות צורנית, שינויים בזווית הכתיבה, זוויות נוקשות כגון 3 בתאריך, קערות רחבות יפהפיות שבעומקן חישה נוקשה צ' "לצייר". וסיום משני רחב מתקיף צ' "עצמו" בטקסט המאוחר. אפשרויות הפענוח מגוונות ולעת עתה אין לי רעיונות נוספים.

למעלה