שינויים בחיים

nettak2

New member
שינויים בחיים

שלום קרן, רציתי להתייעץ איתך בנוגע לשני שינויים מהותיים שאני מעוניין לעשות בחיי. ראשית, אני עובד מספר שנים באותה חברה, ומזה כמעט שנה אני מחפש עבודה אחרת. תחום התמחותי קשור בניהול, ורציתי לדעת אם תחום זה מתאים לי, או שמא עלי לעשות הסבה מקצועית. בנוסף רציתי לדעת אם ניתן לראות התקדמות כלשהי בנושא בתקופה הקרובה. הנושא השני הוא שינוי שם משפחתי. כיום שמי הפרטי מסתכם ל- 7 ושם משפחתי מסתכם ל- 8. ברצוני לשנות את שם משפחתי ל-שחר- 4. האם את ממליצה לי על שינוי מסוג זה, והאם הוא יכול להועיל בנושא של שאלתי הראשונה? בתודה מראש, 17.10.1976

שלום לך , וכמה תשובות לשאלותיך

1. אתה אכן נמצא לקראת שינויים גדולים בחיים ולכן קח את הזמן כי הטיימינג לכך עוד לא הגיע. השינויים צפויים להתחיל לקראת יולי 2007 ולכן עד אז קח את הזמן להתלבט ,לנוח ואל תילחם עם עצמך יותר מידי. אתה לקראת תקופה שיש בה התחלות חדשות בזוגיות ובעיסוק .ניהול,מכירות,שיווק הדרכה מאוד מתאים לך ואני לא רואה סיבה למה לשנות את זה ובנוסף שינוי שם משפחה זה נושא מאוד מוארכב ויש לבדוק לעומק מול שאר נתונים של המפה ואני לא ממש ממליצה לערוך שינויים אם אין בכך הכרח של ממש . דברים ישתנו בחייך לטובה במהלך ה - 3 שנים הקרובות , פשוט יש זמן לכל דבר בחיים גם אם נמאס לנו. בברכה,קרן

למעלה