שינויים בבחינה

Leelith

New member
שינויים בבחינה

שלום לכם, ניגשתי לפסיכומטרי לפני שנתיים. רציתי לגעת אם היו שינויים מהותיים בפרקי הבחינה בין פברואר 05 לבין מועד אפריל הקרוב. תודה.

a1b2c3333

New member
שקר וכזב!!!

אתה לומד בהיי קיו? כי רק שם מלמדים,בטיפשותם, ששאלות שקרנים לא מופיעות יותר.. תתפלא לגלות שבאוקטובר האחרון כן הופיעה שאלת שקרנים.

stkachov

New member
השאלה שהופיעה

הייתה בפרק הפיילוט. אני נבחנתי במועד פברואר... לא הייתה אף לא שאלת שקרנים אחת. גם לא בפיילוט.

a1b2c3333

New member
אבל

אני גם נבחנתי במועד פברואר. חברה שלי נבחנה באוקטובר-וכן היה לה שאלת שקרנים.בפרק אמת,כי היה לה 2. בקיצור סתם חבל להטעות אנשים שלומדים לפסיכומטרי בכך שהשאלות האלה לא מופיעות יותר...

1 618

New member
למה סתם ללכלך?

אני למדתי בהיי קיו במועד הקודם ולימדו אותנו שאלות שקרנים. מה שאמרו שם (שזה דרך אגב בדיוק מה שנכתב כאן) שהיתה שאלה אחת בשנה האחרונה ולא שווה להשקיע בזה כל שך הרבה זמן על חשבון נושאים שמופיעים תמיד ויש מהם הרבה יותר שאלות. אפילו הישעור זכור שלי כאחד הישעורים היותר משעשעים.

a1b2c3333

New member
לא בקטע של ללכלך,יותר בקטע של להאיר

אנשים שכן לומדים בהיי קיו,שכן ילמדו את הנושא הזה,ולא יטעו אנשים אחרים שהוא לא קיים. אולי הנושא לא מופיע הרבה-אבל רצוי לתרגל אותו.

Leelith

New member
אנגלית

זה נכון שעכשיו מספר השאלות באנגלית עלה ל 29?

זה מה שאני גיליתי כשעשיתי את הבחינה

בפברואר, והייתי *בטוח* שזה פיילוט או משהו כזה. מסתבר שמספר השאלות באנגלית אכן עלה ל29.

למעלה