אני ארשום לך מה שכבר עניתי למישהי
במסרים: ---- אני אוכל בדרך כלל מאכלים כגון פיצה מעדנות, שניצל תירס מקסיקני של טבעול עם רוטב 1000 האיים, פיתה עם חומוס, לחמניה עם קוטג´ או עם ממרח ריבת חלב. האוכל הצבאי מסתכם בעיקר בעוף, טבעות עוף, שניצל דג, וקצת מאד ירקות כמו כרוב אדום, חציל מדי פעם גם חביתה או החלק הצהוב של הביצה (חלמון?) שתייה - בצבא זה בעיקר שוקו ומיץ מתרכיז כלשהו (פטל, לימונדה). גם תה. בבית זה מים מינרלים או משקאות קלים של ספרינג ופריגת (פסיפלורה, תפוחים, נקטר פירות, תפוזים). מדי פעם גם מיץ תפוזים טבעי שאנחנו סוחטים במסחטה. שעות האכילה הן מאולתרות, אני אוהב לאכול כשבא לי, לא בשעות מסודרות. לרוב זה יוצא בצהריים - 12 (בצבא) וב6 בערב. בבוקר כשאני בבית אין לי תאבון ולכן לרוב אני מכין סנדביץ´ קוטג´ או לחמניה או פיתה עם חביתה לקחת ולאכול קצת יותר מאוחר. בלילה אני גם אוכל לפעמים משהו קל להפיג את השעמום של הבטן ---- בקשר לוינגייט - תפסת אותי לא נכון התכוונתי שהייתי אמור ללכת לקורס מטעם הצבא בוינגייט (בהד 8). מסיבות ניירת גם הודחתי מהקורס ואם אני אחזור אליו אז זה יהיה רק בתחילת הקורס הבא, בספטמבר. כך שיש לי 4 חודש פנויים של שגעון חושים ודיאטות. אני לא יודע מה מלמדים בוינגייט, לא הגעתי לרמה גבוהה במיוחד של הלימודים שם
בקשר למבושל ומטוגן - אני די בור ועם העולם השלישי כשזה בא לכך. אני לא כל כך מבין מה ההבדל בין מבושל למטוגן. כלומר אני מבין שמטוגן זה מלא בשמן ומבושל זה.. לא יודע בעצם. איני יודע אם בצבא הם מטגנים או מבשלים דברים. אני חושב שהטבחים פשוט מפשירים אותם ושמים בתנור
ולמען הרקורד, אני גם ממתנגדי הטופו. עד כמה שהייתי רוצה לאהוב אותו, קשה מדי. אגב רציתי לשאול אם חובה לקחת את הדיאטה הזאת בצורה אבסולוטית טוטאליטרית ו100% מהזמן להיות נתון בה, כך שאפילו שוקולד קטן או טיפה בייגלה או במבה יהוו מכשול שיפיל אותה? לא שיש לי בעיה להמנע מפיתויים מאכליים אבל אני מאד מעונין לדעת אם יש הנחות בקטע הזה (מסיבה אישית שנקראת האחלסלאח) once again thanks for the attention.