שינה..

d-edge

New member
שינה..

פאנטה ישנה עם עיניים פקוחות.. אצל כולם זה ככה רק אצל פיונוסים או שהיא פשוט מפלצת שותה דם בלילות?

bilbolim

New member
מוזר

אולי היא סתם בוהה? אצלי שהיא ישנה היא עוצמת עיניים והראש שלה בתוך הנוצות

talkk

New member
תראה...

אולי היא עדיין לא מרגישה בנוח לישון ~לידך~ כמו שצריך. אם היית רואה אותה בלילה, היית יודע. ולא, אם תקום באמצע הלילה ותלך לכלוב שלא היא גם תהיה עם עיניים פקוחות כית תוכים שמים לב לכללללל דבר... בעיקרון, גם מיקס שלי לא ישן עליי, הוא אף פעם לא ישן עליי, ואף פעם לא ראיתי אותו ישן. אגב - אל תפריע לה באמצע הלילה, כי לא כדאי שיהיו הפרעות שינה לתוכים... הם יכולים להיות עצבניים מזה... מה שאתה לא רואה, לא אומר שלא קיים =) טל

d-edge

New member
לא..

אני בטוח. ממש בטוח. היא ישנה עם עיניים פתוחות. בטוח. מיקס ישן עם עיניים סגורות?..

talkk

New member
וול...

אני לא מבינה איך אתה בטוח??? לפי מה בדקת??? בכל מקרה אני בטוחה שמיקס ישן עם עיניים סגורות. חחחחחח טל

רואי

New member
../images/Emo13.gif

היא שומעת אותך מתקרב ולכן פוקחת את עיניה היה סמוך ובטוח שהיא עוצת את העיניים בלילה כשהיא ישנה...

d-edge

New member
לא.

בטוח. בדקתי את זה. היא ישנה עם עיניים פקוחות.

d-edge

New member
שלושה חודשים

שלושה חודשים אני רואה את זה כל יום. עיניים פקוחות לרווחה. זה ממש מפחיד בלילה..

כשתוכי ישם עם עינים פוקחות

זה יותר כאילו הוא מנמנם ולא ישן כי הוא עומד גם על רגל אחת.....

תרגע בסוף היא תהיה עייפה מדי מנמנומ

או שפשוט יש לה שינה קלה כמו לבני אדם אל תדאגי היא בסדר גמור תחשבי שככה היא תוכית מיוחדת

d-edge

New member
אני רגוע ולא דואג..

זה פשוט מוזר.. רציתי לדעת אם זה טבעי.

d-edge

New member
חחח..

המיטה שלי לא חורקת בשום מצב.. וכמו שכבר רשמתי מאתיים פעם היום.. אני בטוח. בדקתי את זה אלפי פעמים.. הכי בשקט בעולם. מעולם פאנטה לא עצמה עיניים יותר ממצמוץ. ושוב כול להיות שהיא סופר רגישה ושומעת את הנשימות שלי. כי בואו אני אספר לכם משהו.. בחושך מוחלט הסתכלתי עליה עם אמצעים לראיית לילה. היא לא עוצמת עיניים.

למעלה