שינה בלינה משפחתית - היתכן ?
שלום יקיריי,
אחרי שכבר כמה לילות אני חושבת על פתרונות קיצוניים לשנת היונקת, שכוללים זריקת הרדמה (בשבילה), כדור הרגעה (בשבילי) ובריחה מהבית,
חשבתי אולי להתייעץ כאן
מקור נפלא לעצות טובות.
אז ככה, קטנה בת 8 חודשים, ישנה איתנו.
בגדול, ישנה שנת בוקר קצרה, שנת צהרים ארוכה יותר (הרבה פעמי םאיתי, ואז היא ארוכה מאוד) ושנת לילה, כ-12 שעות.
היא נרדמת יופי במנשא, ברכב, לפעמים בעגלה. מדי פעם נוגסת במוצץ, כמובן שלא נרדמת איתו.
אני המרדימה העיקרית שלה, 99% מהזמן, והיא נרדמת בהנקה (בישיבה/שכיבה) או על הידיים, או שילוב הלוך וחזור של שניהם.
הבעיה - היא מתעוררת כל 10-20 דקות וקשה לה להירדם, בשנת הלילה זה יכול להימשך שעות, ממש עד שאני נכנסת למיטה. וזה רק אחרי שהצלחתי להניח אותה במיטה בלי שתתעורר...
אני לא יודעת אם זה הרצון לציצי, לקרבה אלי, כאבי שיניים, פיפי (מתרגלים קשב חלקי), או ניסיון שאלוהים מעמיד בפני.
חוצמזה גם בלילה היא מתעוררת הרבה. הפסקתי להסתכל על השעון, אבל אני חושבת שכל שעתיים.
לפעמים אני מרגישה שהלינה המשותפת, ההנקה בשכיבה, וכל ההקשבה והקרבה שאני משתדלת להעניק לה, הם חלק מהגורם להפרעות השינה.
כשהיא בלעדי היא נצמדת לכריות ומתכרבלת, וזה כל כך מתוק ! אני מאוד אוהבת לחבק אותה ככה, אבל איתי זה יגרור רצון להמון ציצי...
אובדת עצות ...
הארות ורעיונות יתקבלו בברכה ! !
וכן המלצות ליועצת שינה שזורמת עם אורח חיים כזה