שינה רופפת?

Shame in you

New member
שינה רופפת?

יש לי בעיה של נדודי שנה כבר כמה שנים, בזמן האחרון זה בא בתקופות. בזמן האחרון זה חזר, והעניין הוא שזה לא רק שאני לא מצליחה להרדם, אלא עד שסוף סוף אני נרדמת, וזה לוקח שעות למרות שאני ממש עייפה, כשאני "מתעוררת" אני לא בטוחה שבכלל ישנתי. כלומר, אני לא מרגישה שישנתי. אני תמיד נמצאת במצב כלשהוא של עירנות. העדות היחידה לזה שישנתי זה שאני זוכרת חלומות, אבל אני לא מרגישה את השינה. למישהו זה קרה פעם? מה עושים עם זה? תודה.

דנטל

New member
לזכור את החלומות

מעיד על כך שישנת רע. בשינה איכותית לא כל כך זוכרים חלומות, כי זוכרים חלומות שמקיצים מהם באמצע. את צריכה ללכת לרופא שיעשה לך בדיקות.

shaiush4

New member
לי זה קורה הרבה...

זה פשוט איכות שינה גרועה. יכול להיות שזו בעיה רפואית, וצריך ללכת לבדוק את זה. יכול להיות שזו בעיה פסיכולוגית ואז גם צריך ללכת לבדוק
אני הייתי מתחילה אצל רופא/ת משפחה, ומשם לראות מה עושים.

shaiush4

New member
אני כבר בדקתי... ואני יודעת למה אני

לא ישנה טוב וקשה לי להרדם. הבעיה היא לטפל בזה.

חמד1

New member
הצגת את העניין כאילו אינך יודעת במה

מדובר,וכעת את מציינת שבדקת כבר קודם................

shaiush4

New member
אז אני מצטערת אם לא הבהרתי את עצמי.

מה שאמרתי היה בגדר עצה ולא דיברתי על עצמי. אני כבר פעלתי בעקבות העצות שלי...

דני3דני

New member
קורה לי ואסבירו לי פעם את הסיבה

אמרו לי, זה ביגלל שאני מתוח מדי או מודעג שאני חושב יותר מדי על דברים שמציקים לי. וזה תמיד בא בזמני השינה, כי אלה אותן השעות שאני פשוט שוכב ולא עושה שום דבר אז יש לי זמן לחשוב,מה עבר עלי ביום מה טוב, מה לא. כל מני שיחות נפש עם עצמי.

RieM

New member
ZMA

עובד כמו קסם ..
(לפחות בשבילי
) ZMA וללא שום קשר למוצר הנ"ל, יש לפעמים תקופות בחיים או אפילו מדי פעם, שהשינה לא באה לה בקלות. פשוט אל תילחמי בזה .. תני לעצמך לשקוע בלי לנסות לשלוט במצב ואגב כך להיכנס לחרדות, שמצידן עוד יותר ידירו שינה מעינייך. טוב נו, כבר מאוחר וצריך ללכת לישון ..
לילה טוב
וחלומות צלולים

shaiush4

New member
לא לקחת שום דבר ללא ייעוץ מרופא!

אני לא מכירה את המוצר באופן אישי, ולא יודעת על מה מדובר, אבל בכל מקרה של לקיחת כדורים, תוספי מזון, ויטמינים וכו' יש להתייעץ ברופא או רוקח. לא לקחת שום דבר על דעת עצמכם!

shaiush4

New member
אז אני מתקנת את עצמי...

לא לקחת שום דבר בלי ייעוץ של רופא!

RieM

New member
לא להגזים

מדובר בסך הכל במינרלים (אבץ ומגנזיום) וויטמין B6 הקשורים יחד בחומצה אמינית L-Methionine. בלי לחץ, בבקשה.
(אחרי זה גם קשה להירדם בלילה בגלל כל הלחץ הזה ..
)

shaiush4

New member
לא לחץ... אזהרה.

יש דברים (גם טבעיים) שאנשים מסויימים יכולים להיות רגישים אליהם, או דברים אחרים שבמצבים מסוימים לא כדאי לקחת. תסלח לי שאני אומרת את זה, אבל עם כל הכבוד, בעניינים של בריאות אני לא סומכת עלייך, אלא על הרופאה שלי...

RieM

New member
למען בריאותך הטובה

סמכי רק על עצמך ולא על אף אחד אחר.

shaiush4

New member
זה מה שאני תמיד אומרת

כשאני בודקת לאנשים את הכסף...
אבל בתחומים שאני לא מבינה בהם, אני אתייעץ רק עם מי שאני סומכת עליו. ואין לך ברירה - בחיים אתה לא יכול לא לסמוך על אף אחד, אחרת יהיה לך מאוד מאוד קשה.

RieM

New member
התייעצי ככל האפשר

זה חיובי ומצוין, אבל אל תאמיני לעולם. (כלומר, תמיד יש מקום לחוות דעת נוספת והצלבת מידע עם מקור אחר)

ש י א 1

New member
זה קורה לרבים ורבות,

ראשית כל תעשי בדיקות לודא שהכל בסדר אצלך, בלוטת התריס הורמונים וכ"ו, הרופא ידע לכוון אותך. לעיתים זה פונקציה של גיל, והחיים שאנו חיים במדינה הזאת, גורמים לאנשים רבים לישון שינה רדודה כמו שאת מתארת, קמים עייפים ליום חדש, והולכים לישון מוקדם כי לא מסוגלים להישאר ערים עד מאוחר, והגלגל חוזר. הייתי מברכת אותך על הצטרפותך למועדון, אבל מכיון שזאת צרה צרורה המוכרת לי היטב, אני בסך הכל משתתפת בסבלך. אצלי אין לישון צהריים למשל, אני מתחילה להתנמנם, ואיזה מנגנון דואג שאתעורר אחרי נמנום קל, נדיר שאני נרדמת לשעה, ואני יכולה כל יום לישון שעתיים צהריים לפחות, כי אני סחוטה מהלילה עם השינה הלא איכותית, ואז אני חשה תחושה חגיגית במיוחד, החזיקי מעמד חביבתי, יש מליונים כמוך אם זה מנחם אותך, ואני יודעת שלא...

למעלה