שינה על הבטן

קודקודה

New member
שינה על הבטן

אורי שלי היום בן שלושה חודשים. עד לפני שבועיים הוא ישן על הגב, בשבועיים האחרונים אנחנו ממש נלחמים איתו ואיכשהו מצליחים לשרוד שינה על הצד (הוא מתעורר כל פעם שהוא זז).. אתמול לפנות בוקר נשברנו ושמנו אותו על הבטן --> והפשוש ישן ברצף 3 שעות (שיא
). אנחנו ממש פוחדים לשים אותו על הבטן אבל נראה שאין מנוס. יש למישהי טיפים כיצד כן ניתן לגרום לו להסכים לישון על הצד
עד כמה זה נורא שהוא ישם על הבטן, ובכלל, עד איזה גיל מומלץ לישון על הגב
אה, ושאלה נוספת, אני מניקה מלא. האם בימים חמים אלו כדי להוסיף לפשוש מים
ואם כו, האם מים מינרלים או מים מורתחים
שבוע טוב, ותודה

ניקי ב

New member
ברגע שהם מתחילים להתהפך

נתתי לישון איך שהם רוצים. ומה לעשות הם ישנו על הבטן. למה להילחם איתו , תני לו לישון איך שהוא רוצה לא תוכלי לשלוט בזה. בשביל השקט הנפשי, ביבי סנס. והרבה קימות בלילה.

האוהבות

New member
תשובות..

כמו שניקי כתבה, ברגע שהם מתחילים להתהפך אז כבר אין שליטה על מצב הגוף בשינה. איך שלא תניחי אותו הוא יתהפך לבטן אם כך נוח לו. נראה לי שתוכלי אולי למנוע ממנו לישון כך עוד כמה שבועות ואז הוא ילמד להתהפך. אצלי שתיהן ישנו על הבטן מגיל צעיר מאוד 3-4 חד'. (ולנו אין בביבי סנס). לגבי הוספת נוזלים בהנקה, לי יועצת הנקה אמרה שלא צריך להוסיף מים אם הם צמאים (וזה מה שורה בימים נוראיים אלה..) הם יונקים יותר. שימי לב לתכיפות ההנקות .

רחלילי

New member
...

לא רואה בעיה עם שינה על הבטן, בתנאי שיש לכם בייבי סנס. לדעתי זה אפילו טוב, מרגיל אותם יותר ויותר לשלבים הבאים של ההתפתחות המוטורית. לגבי מים אם את מניקה מלא הילד שלך מקבל מים מההנקה ואין צורך להוסיף לו כלום.

למעלה