שינה נעימה

the real cOSHi

New member
שינה נעימה

אני בד"כ ישן 5-6 שעות בלילה, מה שמאוד לא מספיק לי כדי לחלום ולבצע הקרנה אסטראלית דרך החלום יש למישהו כמה עצות לשינה טובה ונעימה?

The Wraith

New member
יש לי רעיון

או שתנסה לישון יותר מוקדם או.......... תדפוק ת´ראש בקיר לפני זה ותראה איך תישן טוב.

פנית למומחית!

אני סובלת גם כן מחוסר שינה, לא בגלל שאני לא מצליחה להרדם אלא שאני בעלת סדארים מעט שונים מאלה המוכרים לנו: אני מאוד מאוד (מאוד!) מתקשה להרדם בלילה, בעוד שביום אני בדרך כלל ישנונית. חיפשתי חיפשתי עד שמצאתי!: הגעתי למסקנה שכשאני מתרוצצת כל היום אז כשאני שוכבת לישון הגוף שלי כואב ואז אני נרדמת בערך חצי שעה אחריי שאני שוכבת לישון (אם אתם מכירים את הבעיה הזאת אז תבינו שזה יחסית נו-רא מהר) וזהו *עדיין מחפשת משפט סיום מוחץ, אבל אני עוד אמצא אותו!*

white-raven

New member
גם אני חוויתי בעיה דומה על בשרי

רק שאצלי שנת לילה נמשכה אז בין 3.5 ל4 שעות גיליתי שאמבטיה חמה פעמיים בשבוע ולאחריה מדיטציה (בשום אופן לא מנטרה!!!) מסדרת את הבעיה עוד דבר ניסיתי כדורים כשהגוף מתרגל הם מפסיקים להשפיע(לפחות מה שנתן לי) שלך WHITE RAVEN ושינה מלאה לך

Justin Angel

New member
אמממ....

בכיינים! אני ישן משתיים עד שש (4 שעות למי שיש לו בעיות בחשבון).

The Wraith

New member
תנסו

סקס או אוננות לפני השינה, זה מעייף

"אמממ...." אתה בעצמך!

תגיד אפפילו במי יושן הכי פחות שעות שנה אתה מנסה לעשות דווקא? עדיין מחכה להתנצלות ממך

the real cOSHi

New member
אתם מפספסים את הנקודה

מה שאני צריך זה לא לישון טוב אני צריך שינה עמוקה מספיק כדי לחלום שעות השינה שלי מאפשרות לי את זה בקושי אם בכלל אני לא צריך עצות איך להרדם מהר אני יכול להוריד לעצמי נבוט לראש, תאמינו לי שאני ארדם מהר מאוד...

morning star

New member
בעיות שינה

הרבה מאוד מבעיות השינה נובעות מדאגות יום-יום ומאנרגיה לא מנוצלת הנאגרת בגוף. אחד הפתרונות היא אימון גופני חזק מס´ פעמים בשבוע (פעמיים-שלוש) - חדר כושר, הליכות ארוכות ומהירות, ריצות, סוגים שונים של קרב מגע - מוציאים את האנרגיה המצטברת הזו. ישנן פעמים שישנו ממצא מחלתי/נפשי הגורם לבעיה. אם אתה רואה כי הדבר גורם גם לפגיעה במהלך היום (עייפות יתר, חוסר ריכוז, טשטוש), מומלץ ללכת לרופא ולבקש הפניה למעבדת שינה. הדבר חשוב במיוחד אם עוד לא הגעת לגיל 21 - מאחר ואצל רוב בני-האדם, הגדילה נמשכת על גיל זה, כאשר בלילה מופרש הורמון גדילה. שינה לא מספקת (אין חשיבות גדולה לאיזה שעות מוגדרת השינה) - ז"א, שינה רצופה - פוגעת בהפרשת הורמון הגדילה. שלך הנווד

morning star

New member
מי שלא ישן טוב

מתגלות אצלו בעיות בריכוז, שהוא אחד מהדברים החשובים למדיטציות, כישוף ועוד... בכלל, כדאי לגשת למאגיה כאשר הגוף בריא, מאחר והוא משמש ככלי לאנרגיות השונות בהם משתמשים. עייפות בהחלט יכולה להפריע כאן. שלך הנווד

למעלה