שינה לא רגועה

ortam

New member
שינה לא רגועה

הי, מזה זמן שהשינה שלי לא כ"כ רגועה - ונראה לי שזה הולך ומחריף עם הזמן. (מתחילה 'לקפוץ' משינה בלי סיבה נראית לעין). לאחר שהקדשתי לזה יותר מחשבה (ממתי זה התחיל, מה קרה 'שם') - נראה לי יותר ויותר שזה קשור למזרן שקיבלתי במתנה (לא חדש - אם כי במצב מעולה) עם המון המלצות. לכאורה - המזרן מאד נח באמת - אבל עדיין - אני לא ישנה בו טוב כ"כ (וזה די הורס לי את היום והמצברוח). אני מוכרחה לצין שאחרים שישנו במיטה שלי התעוררו כמו אחרי שנת ישרים - מלאים אנרגיות ומחוייכים... מה אני אמורה לעשות בנוגע לזה? (איך לבדוק את העניין-למשל). תודה

אכן כן, שינה לא טובה...משפיעה על

היום שלמחר ולא לטובה. כמו בכל דבר, כל אדם מגיב אחרת לכל מיני דברים. אנשים אחרים ישנו על המזרון ויתכן שאת רגישה יותר ולכן מגיבה... בדיקת העניין יכולה להיעשות בשתי דרכים: 1) החלפת המזרון ושינה של חודש לפחות על מזרון אחר, באותו מיקום של מיטה 2) הזמנת איש/ת מקצוע ליעץ לך לגבי השינה שלך. פאנג שוי כמובן.

ortam

New member
תודה - אני באמת אתחיל בלהחליף מזרן.

למרות ההוצאה הכלכלית.... ואם כבר אני 'מחדשת' - בא לי להכין כיסוי למיטה - האם אדום ארגמן יכול להשתלב טוב? וכן - לאיזה כיוון מומלץ להפנות את הראש בזמן השינה? נראה לי שאני אתחיל לעשות רה-אורגניזציה שלמה בבית - וחדר השינה יהיה החדר הראשון... המון תודה אביבה

ortam

New member
בוקר אור../images/Emo13.gif

תודה. הוספתי קובץ word עם השרטוט הכללי של הבית (זה מה שהצלחתי...) מקווה שזה יפתח תודה ויום נפלא

האם את ישנה ממש מול הכניסה לחדר

השינה שלך? מה האפשרויות שלך "להפוך" את החדר מבחינת מיקומים החפצים בו? יש בו כמה וכמה שידות/כונניות/ארוניות. את זקוקה לכל מה שיש בחדר זה? את יוצאת לגינה מחדר השינה?

ortam

New member
הי אביבה ותודה על תגובתך המהירה

כן, אני ישנה ממש מול הכניסה לחדר. האפשרות להפוך מיקומים קיימת אם כי כשסידרתי את החדר בתחילה בדקתי (בראש ובתחושה) את האופציות האחרות והמיקום הנוכחי היה ...הרע במיעוטו. אני מניחה שאני זקוקה לרוב הדברים שיש בחדר. יתכן וישנם פריטים קטנים שאני לא שמה לב לקיומם שאיני צריכה - לשם כך התחלתי (אבל זה יקח לי קצת זמן) לעבור על פריטים שונים בבית (בהמלצתך) והספקתי להוציא ו/או להשליך דברים שלא חשתי בטוב איתם. בעונת האביב קיץ אני מסדרת מעין פינת ישבה בדיוק מחוץ לחדר השינה ואז הדלת הזו הופכת לשימושית. שוב תודות

ortam

New member
אני חושבת שפספסתי את הרעיון המרכזי

האם לישון ממש מול הכניסה לחדר זה לא טוב?? ואם אני אסובב את המיטה כך שהראש יפנה לכיוון צפון-מערב יהיה קצת צפוף אבל...

השאלה היא על שינה מול דלת הכניסה

כן או לא? אז לא. צפיפות אפשר לפתור בהרבה דרכים. מיקום מיטה הוא לא אחד מהם.

ortam

New member
טוב, הבנתי, המון תודה

אני אתכנן את השינוי ואעדכן - אם זה בסדר כמובן. שוב תודה.

למעלה