שינה - חייבת עזרה

יו יו מא

New member
שינה - חייבת עזרה

החמוד בן 3.5 מעולם לא ישן לילה אחד שלם.

מגיל חצי שנה, נרדם במיטה שלנו הועבר למיטה שלו וחזר אלינו עד הבוקר.

לקראת סוף האבחון (לפני חצי שנה) הציעה לנו פסיכולוגית להניח מזרון לייד המיטה שלנו כך ירגיש קרוב אלינו ויאפשר לנו לישון. מאז הוא אכן נרדם על המזרון. אבל... כל לילה מתעורר. שנתו קלה מאד, מתעורר שלוש ארבע פעמים, מבטא גרייה עצמית של השמעת קול מונוטני. לפעמים בעזרת ליטוף וחיבוק חוזר לישון ולפעמים חייב בקבוק כדי להירדם בחזרה.

שמתי לב שמתעורר בשעות קבועות (נרדם בן 8.3 ל- 9) מתעורר בסביבות 1-1.5 ואחר כך בין 4 ל-5.

אחד, הייתי מאד מאד רוצה לגרום לו לישון בחדר שלו (כרגע ברמת הפנטזיה בלבד) הוא מאד עיקש ולא מסכים אפילו לשכב על המיטה שלו.

שתיים, האם ניתן לעשות משהו כדי להבטיח שינה רציפה לילה שלם?

כל העצות אפילו היצירתיות ביותר יתקבלו בשמחה.

ענבלית8

New member
לבדוק אם יש לו תולעי מעיים

או אפילו אם לא בטוחים שיש לתת וורמוקס (תרופה נגד תולעים) ולראות אם יש שינוי משמעותי.
וכדי לעודד אותך - אצלנו מגיל 4 התחיל לישון לילות שלמים...

TITLUL

New member
אני הולכת לספר לך את המהפך שלנו

בני בן ארבע. היו הפרעות שינה קשות. היה מתעורר בין 2 ל-3 וער לפחות שעתיים, לעתים שלוש. לפני חודש, בגלל שלשולים ממש קשים וקריאה שלי בנושא העיכול, החלטתי לנסות להוריד בהדרגה גלוטן. מאז שהורדתי גלוטן, כלומר מזה חודש, בני ישן רצוף. רצוף זה בין 9 בלילה ל-6 בבוקר. השתנו לי החיים. באמת.
וגם בעיכול יש הטבה אף כי זה עדיין לא מיטבי.
אני בכלל לא ציפיתי לתוצאה הזו, באמת שלא. ציפיתי שיוטב לו מבחינת השלשולים. ופתאום הוא ישן. זה כל כך כיף.

הנה משהו שדורש הקפצה!

שמחה לשמוע

שאצלי הניחה תשובה שלילית כשאני רגישה לגלוטן

כלומר בשניה שבה הורדתי את החומר מהתצרוכת היומית שלי הכל נעלם כל המחושים.

סיפרתי לרופאה שהיתה בהלם ועוד ציינה אבל בבדיקה לא ראינו כלום. הנה עובדה.
אני לא צורכת גלוטן כבר קרוב לחודשיים ולא סובלת מכלום.
והלילות כשאני מצליחה להביא את עצמי לישון נפלאים.

schlomitsmile

Member
מנהל
כמה זמן לוקח לו לשוב ולהרדם כשהוא מתעורר? האם הוא מסוגל לקחת בקבוק בעצמו (בהנחה שהבקבוק יהיה מונח לידו) ?

יו יו מא

New member
הוא חוזר לישון אחרי כמה דקות 5-10 אבל לא יכול

לקחת בקבוק בעצמו כי הוא חצי ער חצי ישן אם יהיה הבקבוק לידו הוא לא ישים לב אני צריכה להניח לו אותו ביד

למעלה