שינאת חינם

הוא באמת חבר דמיוני

אחרת, לא הייתי כותב בשבת.

כולם מכירים את הביטויי "ברומא - תנהג כרומאי" ועליך להכיר טובה לאותו שמוק דמיוני שלא הנחיל את תורתו "לרומאים" אלא לרמאים.

לא משנה באיזו ארץ ובאיזו קהילה. מי שאינו יודע להתאים את עצמו לסביבה, אז שלא יבוא בטענות על בזיונות.

זו לא שנאת חינם

גם לי מאוד מפריע כששמים מוזיקה בקולי קולות (אפילו שזה באוזניות, ישנן אוזניות לא איכותייות ששומעים הכל בקול)
לא שאני מבקשת להנמיך, אבל זה בהחלט מפריע.
גם מפריע לי שאני הולכת לקולנוע לראות סרט, משלמת ממיטב כספי, וחבורת ערסים ופרחות צועקים בקולי קולות, ויש להם הערות מטופשות.

בואי תשמעי סיפור על שנאת חינם:
יש לי שכנה נכה בכסא גלגלים
ויש לנו שטח מתחת לבנין לבנות דירת נכה, זה מצריך אישוריי בניה מהעיריה ואישור חתימה של כל דיירי הבנין.

כל השכנים (חרדים כמובן) הסכימו שייבנו להם דירת נכה
ורק שכן אחד (חרדי אף הוא) לא הסכים.

למה?
זה מה שהוא אמר: "כשאני אהיה נכה אצטרך את השטח הזה בשביל עצמי"

זו שנאת חינם!!!

orbar1

New member
כנראה שכחתם את המילה חניוק

מאז ומעולם היו בין היהודים ובין אלו שלא חניוקים, אלו המדקדקים החטטניים שאינם מכבדים אף אחד אלה את חנוקיותם.
הפריילעכע חורבן.

כן מה קרה מה את לא יכולה להתחשב באחרים

אז בקשו ממך להנמיך את המוזיקה מה יש בזה משהו רע?
ואת מדברת על שנאת חינם
אולי את מפריע לה... אולי זה מציק לה...
במקום להתחשב באחרים ובאמת להנמיך אז עשית כאילו...
אבל אם היה יושב לידך איזה (ערס)או איזה (ערבי) ומבקש ממך.. אז הוא היה מראה לך את הדרך לסוריה

דקל67

New member
ל"שלגיה"

אלא שטוענים שזה בשביל להתחיל איתך,יש כאלה שטוענים שזה מתוך קנאה,כל מיני דברים הוא עצמו עושה את זה כי לפי דעתו צריך למחות ב"עוברי עבירה" האנשים האלו מחליאים אותי אסור להם ליצור קשר עין אפילו אם הם רואים משהו אסור בטח לא לדבר איתך,לגעור בך בציבור,וכו' אני כבר מזמן לא קונה את הרעיונות של "מזכי-הרבים" או אלו שמחלקים ספרונים של רבי נחמן ונכנסים לחנויות של נשים....כי זה מצווה לחזק את הצניעות..........יש להם חשבון מיוחד עם אלוקים לדרוך על אנשים לדרוך על המצוות בשביל להציל את הנשמה הטועה שבמקרה מסתובבת עם מיני(ועל הדרך לדפוק מבט של החיים) זה הרעיון של האיסלאם לרצוח בשם האל...לפגוע להזיק בשם אלוקים ככה נראית הדת לא פלא שהפורם הזה קיים

למעלה