שימרו על הדברים שלכם!!!

enicegirl

New member
שימרו על הדברים שלכם!!!

היו אצלכם פעם גניבות במשרד? אצלנו יש 2 קומות, חברה לא גדולה אבל יש את הכניסה הראשית ויש אינטרקום. לעיתים הבחורה שבשער בהפסקה ואז ניתן לצלצל באינטרקום ואז מישהו ממחלקה מסויימת אמור לקבל את האורח. לפני כמעט שנה יצא שישבתי בכניסה והכנסתי 3 אנשים שכביכול באו למחסן אך לאחר שהלכו התברר שנגנב ארנק. לאחר המקרה הזה קיבלתי נזיפה מעובדי החברה על הרשלנות שלי ובמקביל, הפיצו אצלנו אימיילים בחברה שצריך ללוות את האורחים עד שיגיעו לאן שהם רוצים, כדי למנוע גניבות. היום, לא ישבתי בכניסה אך נתתי לאנשים להיכנס דרך אינטרקום ולעלות למחלקה שלי. האנשים נראו מוזרים מעט ואני הייתי עם "רגל אחת" לצאת להפסקת צהרים. אחד מהבחורים העסיק את האיש מכירות. השני הסתובב קצת וריחרח...מיד קלטתי שהוא חשוד ועקבתי אחריו. הוא דיבר בנייד (עלק!!) ואני ראיתי אותו כטיפוס חלקלק, מתקרב לשולחנה של המזכירה שעובדת איתי והתיק שלה היה בהישג יד והוא ממש שלף את ידו תוך כדי דיבור (גם היא דיברה בטלפון במקביל) והוא כמעט לקח לה את הארנק!! אני בחורה עדינה, לא יודעת איך להתמודד עם כזה דבר אבל מיד צעקתי כלפיו "סליחה?!?!?!?!" למרות שגבו היה מופנה אליי. הוא הוציא את היד, נלחץ קצת ואמר שהוא צריך דף ועט. נתתי לו אבל לא הורדתי את עיני ממנו עד שהוא והשותף שלו יצאו. עשיתי טעות ולא ליויתי אותם למטה אבל כשרצתי אחריהם, הם כבר יצאו מהכניסה הראשית. נורא נלחצתי!!! אם היו מאשימים אותי במקרה כזה אחרי שפעם אחת נכשלתי, הייתי מאוד מתחילה לחשוש לגורלי בעבודה. עברתי בכל המחלקות כדי לוודא שלא נגנב מהם כלום וזה באמת מה שהיה, תודה לאל לא נגנב כלום. בכל מקרה – רציתי רק להגיד לכם שכדאי שתנעלו את התיקים שלכם היטב או שתסתירו אותם בכל מקום שלא נראה לעין ובכלל – תפקחו עיניים על אנשים חשודים!!! אני חושבת שהפעם באמת הצלחתי למנוע גניבה!!

yuli c

New member
וואו...

למזלי אצלינו לא קורים דברים כאלה חוצמזה שאצלי אין גם מה לגנוב... :) יום טוב לכולן!

למעלה