שימעל´ה...

שימעל´ה...../images/Emo153.gif

פגשתי אותו לפני מס´ ימים בביתה של חברתי. קטן, צנום, טעם נוראי בבגדים, בעל 4 אצבעות בכל יד, אף פכוס דמוי ליצן. כשנוגעים לו ביד אחת הוא ממלמל "מודה אני" , וכשנוגעים בשניה- הוא אומר "שמע ישראל". עזבו את הטעם הנוראי בבגדים ואת הפנאטיות, אבל מי לעזאזל ייצר אותו? למה יש לו 4 אצבעות? האם קרתה לו תאונת עבודה? ממתי לאנשים יש נקודה במקום אף? שמעתי ממקורות יודעי דבר שבציבור החרדי הקיצוני נוהגים לשבור יד/לתלוש אוזן לבובות, כדי שחלילה לא יהיו דומים לבני אדם. (למה? למה שלא יהיו דומים לבני אדם? מה הם עשו?) במה חטא שימעל´ה הקטן, שנולד קטוע אצבעות? מדוע שייקשו עליו להתחיל עם בחורות עם האף הזה? <מיכלי מקימה אגודה לבובות נפגעות אלימות>.

שימעלה

לכל המעוניין- יש לנו שימעלה בהל"ל ירושלים- ממש מותק אצלינו הוא על תקן של קמע.................

אחר

New member
ראיתי את הבובה הזו

באיזו סדנה בעבודה שבה הביאו אותה כדוגמה לשיווק גאוני בובה חרדית. רעיון כל כך פשוט ומתבקש. ובכל זאת שנים אף אחד לא חשב על זה עד שבא מי שעשה את המיליונים... < אחר מסתכל מזוית שונה >

ולמה ייגרע מקומה של רבקה´לה

ששרה אדון עולם בצורה מקסימה? אגב, מישהו יודע מה הקשר המשפחתי שלה עם שימע´לה? ובנוסף יש שעון מעורר שבמקום לצלצל צלצול מעצבן אומר מודה אני. מה אומר לכם? המח היהודי ממשיך להמציא לנו פטנטים.

רינהא

New member
רבקה´לה

בהל"ל ירושלים מחפשים תורם נדיב שיתרום לנו את רבקה´לה, וזאת כדי למנוע עוגמת נפש משימע´לה שיושב לו עצוב ובודד על השולחן ומצפה בכליון עיניים לאחותו (???) דרך אגב- שימע´לה נתרם על ידי בעל חנות צעצועים חילוני לגמרי ול"לאוהד שרוף של הל"ל.

old friend

New member
רבקל´ה של שמעל´ה

אמורה להיות בובה מתנפחת ... את צריכה למצוא תורם נדיב מאוד בשביל זה. או לפנות לבארבי שייצרו ברבי חשפנית. לאישה אחת היתה תוכית שכל היום רק נבלה את הפה..קללות בלי סוף. הלכה לרב מה לעשות אמר לה הרב יש לי שני תוכים צדיקים כל היום עומדים ומתפללים , תביאי אותם אלינו והם יחזירו אותה בתשובה. איך שמכניסים את הכלוב של התוכית אליהם. אחד מהם עוצר מפסיק להתפלל ואומר לחבר שלו "שמעל´ה אתה יכול להפסיק ..התפילות שלנו נענו"

אם היה לו פרצוף של אדמו"ר

לא היה בו ספק לא תעשו לכם פסל ואיש לא היה מעז לתת בו פגם חלילה וחס שלא יעלה על הדעת שאדמו"ר יהיה בעל מום ולא עוד אלא היו מתיעצים איתו ונותנים צדקה תוך התבוננות בפניו המחכימות. והאצבע החמישית היתה משמשת לפתיחת תנ"ך בעת שאילת שאלות וקבלת תשובות. אם כבר מרשים תמונות של אנשים בבית, אז למה רק של רבנים? הם חוששים מתחרות?

למעלה