שימיל'ה מסכן...

שימיל'ה מסכן... ../images/Emo4.gif

המותק שלי סורס היום לטובת האופי המדהים שלו :) לא עלה הרבה, הוטרינר שלי רצה 600 על סירוס, כלבת ושבב. קיבלתי הצעת מחיר מוטרינר שהומלץ לי עליו (ד"ר בועז ארד). יצא לי ממש זול, 310 לא כולל כלבת, נעשה לו עוד שבועיים. הד"ר מקסים והרבה יותר נעים ומרגיע מהוטרינר שהייתי הולכת אליו. הטישטוש הבהיל את שימי נורא, ועם ההרדמה הוא דווקא הסתדר
אני פחדתי ממנה נורא... הניתוח היה קצר (פחות מ20 דק') ושימי התאושש מהר, אחרי פחות משעה כבר הלך על הרגליים, הוטרינר היה בחצי הלם כש10 דק' אחרי הניתוח שימי כבר ניסה לקום על הרגליים. בגלל שאין לי דירה עדיין לקחתי את שימי לדירה של בן הזוג שלי, שיש לו 2 חתולות (שימי מחבב חתולים
). הן ישר נכנסו למצב מלחמה וכבר כמעט חצי שעה הן מסתובבות בבית סומרות ומוכנות לקרב, בזמן ששימי בכלל ישן ומדי פעם פוקח אלי חצי עין ומקשקש בעצלנות בזנב :) האמת שחתולות יותר מסכנות ממנו, אני מקווה שיתפסו אומץ ויתקרבו אליו כשהוא ישן ויראו שהכל בסדר. באחת כבר כמעט בעטתי לקיר כשהיא תקפה אותו כשנכסנו, שלא תתעסק לי עם השימי!
אז למה בתחילת ההודעה כתבתי "סירסתי אותו לטובת האופי שלו"? כי איפה תמצאו עוד פיטבול שישן כשיש 2 חתולים לידו?

toomuchdogs

New member
תיכף יראו לך שפיט מסתדר עם כל חיה....../images/Emo8.gif

חוצמזה - מה זה בלי תמונה????

אני מנסה לצלם את שימי

אבל הוא רחוק מדי... (מצלמת אינטרנט לבנתיים..) הכי הרבה שאני יכולה לצלם זה ת החתולה המבוהלת שלא מוכנה לרדת מאדן החלון שליד המחשב
השנייה מתחת לשולחן המחשב בחושך, בטוחה שאציל אותה משימי אם הוא יחליט לתקוף. היא כנראה לא שמה לב שקודם גוננתי עליו בגופי מפניה. פיט כשזה שימי באמת מסתדר עם כל חיה, אבל לוקה הכלבה השנייה שלי, הגיעה אלי מבחורה שהצילה אותה מקרבות ולכן דווח לי היום שאתמול היא עשתה קצת בלאגן עם איזה כלב שבנתיים היא גרה איתו. כרגע היא והכלב השני מופרדים וג'סיקה שמסתדרת עם שניהם - יושבת באמצע
אגב, עם לוקה אין מה לדבר בכלל על חתולים. הם כבר לא יהיו עד שתספיק לומר "חתול". הנה תמונה של שימי מלפני כחודש, לפני הסירוס, ביום אחד שהאקס גנב לי אותו מהבית (פשוטו כמשמעו), אבל זה כבר לסיפור אחר, שיום אחד אכן יפורסם פה בצירוף שמות מלאים של השותפים למעשה ותולנה במשטרה
לפחות יצא מזה משהו טוב - הוא צילם לי אותו :)

למעלה