שימו !!! חברים יקרים היום מעבירים שעון אחורה: משעה 02:00 ל - 01:00 (בלילה)
S shl0min New member 1/10/06 #1 שימו ../images/Emo23.gif !!! חברים יקרים היום מעבירים שעון אחורה: משעה 02:00 ל - 01:00 (בלילה)
ז זה ממכר New member 1/10/06 #3 תזכיר לי גם מחר אין לי כח יש לי ב2 פלאפונים ובמחשב כוס של הראבק אחרי זה גם בוידיאו ובתנור ושעון קיר מה עוד יש אהה גם שעון יד יאללה זדיינו איןלי כח
תזכיר לי גם מחר אין לי כח יש לי ב2 פלאפונים ובמחשב כוס של הראבק אחרי זה גם בוידיאו ובתנור ושעון קיר מה עוד יש אהה גם שעון יד יאללה זדיינו איןלי כח
S shl0min New member 1/10/06 #4 חחחחחחחחח טים.. יש לי 344 שעונים בבית להעביר בכל מכשיר חשמלי היום יש שעון אפילו במתג של אור של הסלון
B bllog master New member 1/10/06 #5 ../images/Emo6.gif איזה קטעים.. בזכות שעון החורף הרוחתי שעה נוספת בעבודה למה לא משנים כל יומיים את השעון?
../images/Emo6.gif איזה קטעים.. בזכות שעון החורף הרוחתי שעה נוספת בעבודה למה לא משנים כל יומיים את השעון?
S shl0min New member 2/10/06 #6 חחחחחח שלומי יא דפוק אבל... אם כל יומיים ישנו אז יום אתה תרוויח ויום תפסיד חחחחחחחחחחח סרוטטטטטטטטטטטטטט
חחחחחח שלומי יא דפוק אבל... אם כל יומיים ישנו אז יום אתה תרוויח ויום תפסיד חחחחחחחחחחח סרוטטטטטטטטטטטטטט