שימו
....

שימו ../images/Emo23.gif....

קבלו כתבה שהתפרסמה בMSN.. הכתבה מוכיחה עד כמה טקס העמ"י היה מכור וששרית הייתה צריכה לזכות.. קודם כל רשום ככה: "מאיה בוסקילה, ששקלה להחרים את הטקס בשל מיעוט המועמדויות בהן השתתפה, הגיעה וקטפה לבסוף שני תארים: זמרת השנה ופריצת השנה ומה שמחזק את זה ששרית הייתה צריכה לזכות, היא תגובתה של מאיה- מאיה בוסקילה, זמרת ופריצת השנה הצטנעה: "הייתי בטוחה ששרית חדד תזכה" לפחות היא מודעת לזה ששרית הרבה יותר טובה ממנה, זה כבר משהו

Music4Life

New member
איזה שקופה הפרצופלוחה הזאת !!

"הייתי בטוחה ששרית חדד תזכה.........מההההההה אתתתתתתתת אומרת?! גאונה, גילת הרגע את אדמת אמריקה... איזה דבילית, יואו...שאני בכלל לא יתחיל לפתוח את הפה שלי על גב' שרלילה כי זה לא יגמר היא ידעה טוב מאד ששרית לוקחת וב-ג-ד-ו-ל אם המארגן העלוב שלה לא היה בוחש שם בעסקים ומסדר לה שתזכה...שתשב בשקט ותהנה מה"זכייה" שלך ששווה ממילא לתחת. טכנית, היא לא זכתה בכלום! איזה אפס.

חן חמי

New member
חחח תירגעו די

אחרי אתמול התחרות ביניהם שאנשי העם יכלו לבחור את הזמרת שלהם! ולאאאאאא השופטים המשוחדים! וזה הכי חשוב מה העם חושב מה העם אוהב ורוצה ולאאאאאאאאאא האיומים! זה הכי חשוב אפילו יותר מהטקס!!! נתנו לעם אפשרות להתבטא!!!!!!! אתם לא חושבים?

חוצפניתתתת

מאיה בוסקילה בעעעע
וברור ששרית היא יותר מלכה ממנה
אז שתמות לה קנאיתתת
שרית את המלכה חולה עליךךךךךך
המלכה האמיתית

מידן ל

New member
טוב

הבנו את "אהבה " שלכם למאיה אבל תמשיכו בחיים זה לא סוף העולם די זה לא פורום מאיה זה פורום שרית .

למעלה