שימו

ashlaya

New member
שימו ../images/Emo23.gif

חזרתי להיות אני כי אי אפשר ככה פיתאום להתחבר לשם אחר

oisdvib

New member
ואני התעמקתי בשם וחשבתי ש.....

היתה לך אשליה והיא התגשמה ולכן שינית. כך או כך את רצויה.

big mama 2

New member
אני חשבתי בדיוק כמו אורנה...

בכל מקרה - תעשי מה שאת מרגישה הכי נח.....

ashlaya

New member
../images/Emo6.gif

האמת שהיתה לי התגשמות שהתנפצה והחלפתי את השם כדי שיתגשמו לי דברים אבל זה רק שם ולא התחברתי אליו חזרתי להיות אני תודה

oisdvib

New member
יקירה, תבחרי במה שאת רוצה, העיקר

שיתגשמו משאלותייך.

effyba

New member
מה קרה לך? איפוא האופטימיות......

חשיבה חיובית ממי, זה חשוב וטוענים שעוזר. (צריך עדיין להוכיח לי....)

ashlaya

New member
בטח מאמינה בטח עוזר

אבל שם הוא לא בהכרח דרך חשיבה

בלבי

New member
יש חשיבות רבה לשם. זו תורה שלמה.

אני מכירה אנשים ששינו את שמם ואנרגיות חדשות פרצו לחייהם ודברים התחילו לזרום להם בחיים... אני פעילה במספר פורומים. נתקלתי ב"ניקים" רבים. לפי ה"ניק" של האנשים (בחלק גדול מהמקרים) בהחלט אפשר ללמוד על דרך החשיבה של האנשים. רוצה דוגמא ? ראיתי בפורום מתכונים מישהי עם ניק "לא יודעת לבשל". הניק אומר כל כך הרבה על דרך חשיבתה השלילית והתבוסתנית שלה. עם חשיבה וגישה כזו אין סיכוי שגם תדע לבשל ! זו רק "דוגמית" קטנה. יחד עם זאת חשוב להרגיש בנוח עם השם, וגם לא לאבד אנרגיות לשווא

monday

New member
בלבי אם את כבר כאן תעייני

יותר למטה בפורום יש מתכון שוקולד פיצוץ בשבילך

בלבי

New member
לא יודעת איך פיספסתי ...

עכשיו ראיתי. והגבתי. המון תודה יקירתי. אגב, ניסית את המתכון, במקרה ?? (שוקולד + קוסברה =
)

monday

New member
לא, לא ניסיתי אבל אני

מסתמכת על המתכונים של מר ברנר ומקסימום תורידי את הכוסברה לא נראה לי שזה הכרחי... ואם תרצי יש לי גם להעביר לך משקה שוקו שנראה מעולה....

בלבי

New member
בטח שרוצה ../images/Emo67.gif

כל מה ששוקולדי לא צריך לשאול
חחחחחח

ashlaya

New member
מסכימה אבל

לא רואה רע בניק אשליה אלה אם כן אתן רואות משהו שאני מפספסת חוצמזה שאני עם הניק הזה כבר מעל 3 שנים והיה לי קושי להתרגל לאחר

בלבי

New member
לא לא חלילה ... דיברתי בכלליות ...

אין שום רע בשום "ניק" ! אם בעל הניק מרוצה ממנו ואוהב אותו זה מה שחשוב וקובע ! ויקירתי, אינך צריכה להתנצל חלילה. באמת סתם קצת פיתחתי את הנושא... על דברים שראיתי... ממש לא התכוונתי אליך ספציפית ! שלא תהיינה אי הבנות. על אחת כמה וכמה כשאני לא מכירה אותך או אף אחד אחר בפורום המקסים הזה (מלבד היכרות וירטואלית) אז איני יכולה באמת לחוות דיעה. גם אם מאוד תרצי
גם לניק שלי "בלבי" אין משמעות מיוחדת מבחינתי. זה סיפור מאוד מצחיק איך הניק הזה נולד. התרגלתי ואוהבת.

monday

New member
ורק דרך אגב הניק שלי

ישמע אולי מצחיק אבל הוא על יום ההיכרות שלי עם בעלי היקר מאז ועד היום כ-26 שנה וכן ירבו לנו עוד הרבה שנים טובות...

למעלה