שימו

שימו ../images/Emo23.gif

מידי יום אפתח הודעת שימו לב כזאת ...נצל"שו אותה להודעות שאתם רוצים שחברי הפורום ישמו
אלייהם .... תודה ...

בקשת סיוע

מבקשת תרומה של תנור עבור משפחה נזקקה - הכוונה לתנור אפיה ובישול משולב , שכן משפחה מסויימת מאזור מגורי שאני עוזרת לה כמיטב יכולתי "נזרקה" בימים אלו מדירתה ובה היה תנור בנוי וכיריים בנויים שאי אפשר היה לקחת אז אם משהו/היא מחליף תנור ויש לו מיותר אשמח מאוד מאוד אם מוכנים לתרום, אני על ההובלה. תודה פנינה

מירבלי

New member
פנינוש אני אבדוק לך את העניין עם

כמה אנשים ואשלח לך תשובה במסר כל הכבוד על היוזמה
ואם את זקוקה לבגדים וכאלה בשבילם אז שילחי לי מסר יש לי המון בגדים חדשים עם האטיקט עוד שהילדים שלי רק אמרו אמא תקני לי ולא לבשו בכלל

במסגרת ההתנדבות הכפייתית

תמיד יש לי למי להעביר את מוזמנת להעביר אלי ואני אנתב לאן שצריך. תודה פנינה

r66

New member
למשל עכשיו - שימו ../images/Emo23.gif

שסיגי צלבה את אופיר יותר ממני, כך ש.... הכתובת.... לא אני
הרסת אותי, סיגי. איזה מזל שלא היית כאן כשנחקרתי

r66

New member
בא לי שתשימי ../images/Emo23.gif לא בא לך../images/Emo35.gif

אני מוכנה לשים את ../images/Emo23.gifשלי אפוא

שתרצי אבל יש כאן בקשה מאוד חשובה ואת מעבירה את השרשור לפסים של הומור אז לא כל כך מתאים. פנינה

r66

New member
פנינוששששששששש../images/Emo23.gif sorry

לא הבנתי את הכוונה. מה לעשות... סתימות פותחים עם ... איך קוראים לחומר הקטלני הזה, שממיס את הצנרת
סליחה

ממממממממממ....../images/Emo124.gif

בבקשה ...בבקשה ...פליזזזזזזזזזזזזז....פליזזזזזזזזזזזזז בשירשור של שימו
שרשרו הודעות שדורשות תשומת
...יש לנו מליונים של דפי פורום לצחוקים , בישול, נקיון וסקס ....אז פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ...גרררררררררררררררר.....בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

../images/Emo124.gif../images/Emo124.gifחברים!!!!!!!!!!!!

בבקשדה שימו לב, כשאתם משרשרים תגובה היא צריכה להיות במקום שלה!!!! אני מבקשת משרוני למחוק את מה שלא קשור ותקלידו מחדש. פנינה

את צודקת , אבל מה אני יעשה שאני

בקושי יודעת אייך הולך פה הכל, תעשי לי הנחה, אולי את יכולה להעביר את התגובה שלי מתחתייך למה שכתבה לי רנה , על זה שהיא חושבת שמזל שאני לא הייתי בראיון שלה, ואגב שאני חושבת על זה , דווקא כן הייתי בראיון שלה. תשמעי שאני ישלוט פה בהכל, אני מבטיחה לך שאני אנהג לפי הכללים . הינה קחי
אנחנו פיטים עכשיו.

אני בעילוב

ומי יפיץ פה תמונות עירום צנועות ומהוגנות? ככה מוותרים על שירותי הכמעט טובים???

למעלה