שימו

שימו ../images/Emo23.gif

מה דעתכם בקשר להפרדת המאהלים(אם אפשר לכתוב את זה ככה...) במחנה???\ לדעתי זה מיותר... אשמח לקבל תגובות...
(מה הקשר לתמונה??)

lali37

New member
לדעתי זה מעולה!

במחנה הרא"ה היינו אצל הבנים עד 2-3 בלילה והם התעצבנו ואמרו (בצדק) שכמו שאנחנו לא רוצות אותם אצלנו גם הם רוצים צניעות ופרטיות והם רוצים לישון....

חיבת יקרה,

עם הבנים אפשר להיות גם במשך המסלול, או במקום מפגש מחוץ ל2 המחנות, לאו דווקא במחנה שלכם. אל תשכחי, שחוץ מהשבט שלכם שחולים אחד על השני, יש שבטים שאין כזה קשר בין הבנים לבנות, ואז זה מפריע להם שיש בנות מסתובבות לידם. מילא הבנות היו גם איתם, לא יהיה להם אכפת כי יש גם להם בנות. אבל אם הם לא רוצים בנות בקרבתם - זו זכותם, וצריך להתחשב גם בהם!

lali37

New member
רחלי חמודה...

לא בגלל זה עשו מהלים נפרדים... אלא בגלל הצניעות ואין הרבה שבטים שאין קשר לפחות עם חלק מהבנות ובכלל אם אין קשר אז הבנות יכולות ללכת למאהל שלהם!!!!

רור שזה בגלל הצניעות!

אבל בכל זאת, שבטים שהבנות כרגע לא איתם, או שלא נעים להן לבוא או משהו כזה - לא יבואו, ואז הם יהיו שונים מכולם ולא ירצו, ויתעצבנו! בכל מקרה צריך להתחשב גם בהם. חוץ מזה, אל תשכחי שגם בתוך שבט יש בנים (ואותו דבר לע בנות) שרוצים שהבנות יבואו אליהם, ויש בנים שלא רוצים, אבל בגלל שהרוב רוצים- אין להם מה לעשות נגד זה, ואז הם סובלים!

lali37

New member
לא הבנתי עם 2 השורות הראשונות

אבל הסכמתי עם השאר....

יש שבטים שהבנות

לא רוצות להיות עם כל הבנים בשבטים אחרים (תתפלאי לשמוע, אבל יש!) וחוץ מזה, שהרי לא כל הזמן הבנות נמצאות עם הבנים - non stop, לא? אז אם למשל הבנים בשבט שלי עכשיו עם בנות (איתנו), והבנים בשבט שלך עכשיו בלי, כי הם הלכו למאהל שלהן, ושני השבטים אחד ליד השני - אז השבט שלך יכול לקנא בשבט שלי, כי אצלנו הבנות נמצאות ויש להם אקשן, אז כדי לא לקנא - הם יגרמו לסילוק הבנות שלנו כדי שיהיה שוויון.... לא ככה?

איזה שטיות!

איזה שטויות!!! א.בשבט שלנו אין כזה קשר בין בנים לבנות כמו שאת מתארת!!! ב.אם לבנים לא נוח להיות עם הבנות אז שילכו לתנועה אחרת כי בכל מקרה אם לא הפעילות לא תהייה במאהל אמצע היא תהיה במאהל בנים, ככה שבכל אופן היא תהיה איתם!! ג. *למחשבה. ד. מי את בכלל?!?!?!

lali37

New member
בקשר לב'

הפעילות תהיה עם הבנים השאלה היא אם היא תהיה במאהל של הבנים וזה יהיה מעין מאהל מרכזי שהבנות ישרצו בו גם אם זה לא נוח לבנים או שזה יהיה מאהל מרכזי לפעילות עם הבנים ובנוסף יהיה מאהל שהבנים ישנו בו...

חחח... אולי טיפה הגזמתי עם התיאור

א. ביחס של השבט שלך, למרות שזה בעצם לא היה אמור להיות ספציפית השבט שלך, אלא כל שבט שיש יחסים טובים. זה קורה , אני לא אומרת שלא! וגם לא אמרתי שיש בזה רע! (אבל עכשיו גם לא אמרתי שזו הדעה שלי - שזה לא רע.. והמבין יבין, והלא מבין לא יבין...
) ב. ואת יודעת שהבנים לא ילכו לתנועה אחרת, במיוחד עוד שאין הרבה כאלה בסגנון שלהם. ג. ד. אני רחלי מהכיתה שלך!!!!!!!!!!!! ואל תגידי שוב שם משפחה... אני זו מהמחשבים. עכשיו הבנת מי אני?

את חיבת, נכון? מפרדס חנה, נכון?

נו? אז נכון בכיתה ז'-ח' היו לך 2 בנות ושמן "רחלי"? אחת מהן אוהבת מאד מחשבים, וטילפנת אליה בקשר לאייסיקיו? א-ז ז-ו א-נ-י!!!!!!!!!!!!!!! עכשיו הכל מובן?
נ.ב. אם הבנת מי אני, אל-ל ת-כ-ת-ב-י מ-י א-נ-י, כלומר שם משפחה. תכבדי את רצונותי...

lali37

New member
אז זהו

שאת אמורה לא להכנס למאהל שלהם! חוץ מזה כמו שהבנים הסתדרו כל השנים גם את יכולה... תבקשי ממישהו שיקרא למי שאת רוצה

lali37

New member
את אמרת

שצריך ללכת לחפש אותם במאהל שלהם אז דבר ראשון: את לא אמורה להכנס לשם כמו שלהם אסור להכנס למהאל בנות דבר שני: את יכולה לבקש מבן מסוים שיקרא למי שאת צריכה

אני בעד

שנה שעברה זו באמת הייתה התנחלות במאהל של הבנים, שמעתי שמחנה סיריים הולכת להיות הפרדה.. 3 מאהלים, בנם, בנות, ומקום לפעולות והכל....

אז מה?

אבל עדיין... אנחנו נצטרך לחפש(ולא רק את הבנים!!!!) בכל המאהלים אנשים שאנו מכירים!!! זה לא טיפשי???

למעלה