שימו הוספתי לקישורים של הפורום , את כל האתרים של חברי הפורום ... מקווה שלא שכחתי אף אחד ....
ש שָרוֹנִי New member 13/6/03 #1 שימו ../images/Emo23.gif הוספתי לקישורים של הפורום , את כל האתרים של חברי הפורום ... מקווה שלא שכחתי אף אחד ....
שימו ../images/Emo23.gif הוספתי לקישורים של הפורום , את כל האתרים של חברי הפורום ... מקווה שלא שכחתי אף אחד ....
א אמא בריבוע New member 13/6/03 #2 שימו ../images/Emo23.gif עדכנתי את האתר שלי. אותה הכתובת - אתר משופר. תודות לבעלולי שתמך ועזר
א אמא בריבוע New member 14/6/03 #4 ../images/Emo51.gif, ה../images/Emo45.gif מגיע ללא כל ספק לבעלולי שהוכיח שאין כמוהו כנראה זה הכנה ליום הנישואים שלנו...
../images/Emo51.gif, ה../images/Emo45.gif מגיע ללא כל ספק לבעלולי שהוכיח שאין כמוהו כנראה זה הכנה ליום הנישואים שלנו...
ש שחר של טללים New member 14/6/03 #5 שרוני, סחטיין אחלה רעיון. מה קרה לתמונות הקטנות בצד? לא הצלחת להעלות print screen של חלק מהאתרים? רצוי לשים את התמונה הנכונה למרות שאין לזה משמעות מי יודע...
שרוני, סחטיין אחלה רעיון. מה קרה לתמונות הקטנות בצד? לא הצלחת להעלות print screen של חלק מהאתרים? רצוי לשים את התמונה הנכונה למרות שאין לזה משמעות מי יודע...
ש שָרוֹנִי New member 14/6/03 #7 התמונות הקטנות ../images/Emo4.gif נתתי את כתובת האינטרנט של הקישור ...(עפ"י מה שאתם צירפתם) בחלק מהאתרים עלתה תמונה נכונה ובאחרים לא ... אך האתרים עולים בסדר ...
התמונות הקטנות ../images/Emo4.gif נתתי את כתובת האינטרנט של הקישור ...(עפ"י מה שאתם צירפתם) בחלק מהאתרים עלתה תמונה נכונה ובאחרים לא ... אך האתרים עולים בסדר ...
ה הילה בסגול New member 14/6/03 #6 שכחת קישור לפורום שלי בקרוב גם יהא לי אתר.... אבל הפורום לעת עתה הוא עולם ומלואו של טארות ואשמח אם יופיע קישור.
שכחת קישור לפורום שלי בקרוב גם יהא לי אתר.... אבל הפורום לעת עתה הוא עולם ומלואו של טארות ואשמח אם יופיע קישור.