שימו

שימו ../images/Emo23.gif

השירשור האחרון הנכתב על נעמן לא רק מבייש את הכותבים אלא גם את התנועה וערכייה . כבוד הדדי הוא אחד הערכים הבסיסים עליהם אנחנו יכולים לבסס חברה או במקרה זה קבוצה נעימה וחזקה המאפשרת פלורליזם וחופש דיעה וביטוי של כל החבר בה, כאשר הוא מרגיש בנוח ומשוחרר לעשות כך (כמובן אם הדרך הבעה ראויה) . פורום נוער מרצ והתנועה בכלל לא תקבל ולא תסכים לשבור את המערכת יחסים הבסיסית הזו שעליה אנחנו קוראים לבסס חברה ארץ ישראלית טובה יותר. אין מקום וגם לא יתאפשר לתקוף או לבקר ברמה האישית אדם בפומבי (ואני מקווה שגם לא מאחורי גבו) בתנועת נוער מרצ. כל כותב וכותב בשירשור הרלוונטי צריך לחשוב טוב טוב אם הוא רואה הערכים שנוער מרצ מתבסס עליהם חלק ממנו ולא רק במישור הפוליטי . בשם התנועה אני מבקש סליחה מכל מי שנפגע מהשירשור וצר לי שהוא זכה להופיע זמן כה רב. עמרי

תגובה של רוני פרומן

שנמחקה מהשירשור הקודם- שלום לכולם, להיות חניך בנוער מרצ משמעותו אוסף של ערכים. להיות בן אדם אחד כלפי השני ולא לתקוף ברמה האישית זו דוגמא.לכבד ולקבל דעות אחרות, פנימיות וחיצוניות זו גם דוגמא. יש המון דוגמאות שאני ממליץ לכולם לעבור על הקוד הערכי, ולבדק האם כולנו אכן מקיימים אותו על כתובו ולשונו. להתקיף ולפגוע זו הדרך הקלה, להסביר וללהתאפק יותר קשה. אני מציע לכל אלו שתקפו בצורה חסרת תקדים את נעמן, להתנצל ויפה שעה אחת קודם. שלכם, כמו תמיד, רוני פרומן. נ.ב. נעמן-בשם התנועה, אני מתנצל שאתה צריך לחוות התקפות כאלו. זה לא המקום ולא הזמן לפגוע בעצמנו. חג שמח!!! רוני

eviv

New member
מיותר לחזור אז אני מקפיצ

משירי ד.אליר חלומות החיים מחפשים מגרש חניה האם יפתח להם חיוכך את השער חלומות החיים מחפשים מגרש חניה האם ימצאו אותו בלב לאלוהים שתל בחזך

למעלה