שימו

iceviper

New member
שימו ../images/Emo23.gif

לחברינו משינוי שבכלל לא שונאים חרדים,רק מאוד כועסים עליהם. עלי לציין שאני לא נוהג לצטט הודעות מפורום א´ ולהעביר אותן לפורום ב´ רק כדי לנופף בדגל מסויים,אבל כאן הם עברו את גבול הטעם הטוב,פשוט הגיעו לתחתית הביצה.

resh0

New member
מרצ "שונאת" מתנחלים??

רוצה שאקרא לך ציטוטים מפורום זה?? עיוני: הגיע הזמן שנגיד את האמת, אף אחד לא שונא אף אחד אחד!!! שינוי לא שונאים חרדים ומרצ לא שונאת מתנחלים. - שינוי רוצה לשנות את דרך חייהם של החרדים כך שיהיו שווים לנו ולא יהיו לעול על כלכלת המדינה. - מרצ רוצה לטרנפר את המתנחלים אל תוך קו הפסקת האש ב 67 כי שה מה שלדעתה יביא את השלום. הגיע הזמן שנוציא את המילה "שינאה" כאשר מדובר באחים. לא "שונאים", פשוט "חלוקים".

iceviper

New member
איך אתה קורא להתבטאויות האלה?

זה ביקורת לגיטימית בעיניך? שאסביר לך איזה קונוטציות זה מעורר?

chatul

New member
זו לא ביקורת לגיטימית בכלל

אבל מה לעשות ובכל מקום יש את אלו שנסחפים לקיצוניות ולא יודעים להבדיל בין ביקורת לגיטימית לשנאה. אני לא מאמין שיש כל כך הרבה אנשים בארץ ששונאים חרדים, אני מאמין שיש רבים שאולי נמאס להם דרכם של חלק מהחרדים והמייצגים אותם שלקחו לעצמם בעלות על הדת. הצרה היא שתמיד הקיצוניים הם אלו הבולטים יותר ולכן קשה לשמוע את הקולות המתונים יותר.

resh0

New member
בוודאי שאני מתנגד!!!

ראה את הודעתו של זה שכתב אחרי CHATUL, הוא בהחלט הסביר את העניין באור הנכון. מה רק ששכח לציין בהודעתו כי התופעה קיימת גם בשמאל. אוכל רק לספר לך שאני מכיר אישית צעירים חרדים שהולכים להצביע שינוי והיו מצביעים גם עבור מרצ, אלמלא עמדותיה המדיניות!!! הם רוצים לשרת, הם רוצים לתרום, הם רוצים לעבוד ולהתפרנס בכבוד, הם לא רוצים להיות טפילים!!! אבל... הם מוחזקים בכבלים של רבניהם, אחד מהם שימרה את פיהם בפרהסיה (יילך לצבא וכו´) פשוט ינודה מהחברה, יתקשה במציאת זיווג, יטיל כתם וחרם על המשפחה! הם מבקשים את עזרתנו!!!! מכיוון שהם אחינו ואנו אוהבים אותם, חובה עלינו לעזור להם. אף אחד לא שונא חרדים, אולי שונאים את דרך התנהלותם של מנהיגיהם. אף אחד לא שונא מתנחלים, אולי שונאים את דרך התנהלותם ביש"ע. להוציא את המילה "שינאה" מהדיון הציבורי!!! מתאים לך?

chatul

New member
לא ציינתי שהתופעה קיימת גם בשמאל כי

לא ציינתי שהתופעה קיימת בימין. ראית בהודעה שלי התייחסות לשמאל וימין?

ל iceviper - איך לזהות פרובורטורים?

אני רוצה להניח שאתה, בתום לב, נפלת למלכודת פרובוקטיבית אם אתה רוצה לזהות פרובורטורים, הדרך היא להקיש על הקישו לשם המשתמש. אם אתה מקבל מסך ובו רק ה nickname ובלי הודעות קודמות, מן הסתם המשתמש הוא איזה פרובוקטור שבחר לעצמו שם, כתב הודעה פרובוקטיבית ונעלם למצח. זה המצב לגבי שתי ה"ציטטות" שהבאת אם ישנן הודעות קודמות, כדאי לבדוק מה תוכנן כדי לראות עם מי יש לך עסק. בכל מקרה, ברור שהצגת היחס של שינוי לחרדים כ"שנאה" הוא פרובוקציה. המאבק של שינוי הוא במםפלגות החרדיות אשר הפכו את העיסוק בתורה למקור הכנסה להן ולתומכיהן.

iceviper

New member
צודקים,צודקים. ../images/Emo23.gif

מדובר במתחזים (רונן1891 במקום רונן1981,למשל),דוקא אני שנכוויתי מהעניין הייתי צריך להיזהר. אני לוקח את דברי בחזרה.

רק חבל שלא שמת לב

שזה מישהו שמתחזה לרונן המקורי שניק שלו roneт1981 ובפורום חופש זה מישהו בשם ronen1891

iceviper

New member
בסדר,טעיתי ואמרתי זאת

וגם שלחתי הודעת התנצלות לרונן.

למעלה