שימו !!!! היום בשעה שתיים וחצי באמ.טי.וי,הקליפ של ניקו´ש, מאחורי הקלעים!
ב ביצית New member 14/1/03 #1 שימו ../images/Emo23.gif!!!! היום בשעה שתיים וחצי באמ.טי.וי,הקליפ של ניקו´ש, מאחורי הקלעים!
ק קושקושית המתוקה New member 14/1/03 #4 או קיי, אז כמו שהבטחתי לביצית... ככה אקיים. הפורום די שומם בזמן האחרון בקטע של שרשורים של תמונות... אז בגלל יום ההולדת הקרב של הבלונדיני היפה שמו בישראל ניק אני מתחילה שרשורון קטן בשביל אנג´ל..(ניקוש).
או קיי, אז כמו שהבטחתי לביצית... ככה אקיים. הפורום די שומם בזמן האחרון בקטע של שרשורים של תמונות... אז בגלל יום ההולדת הקרב של הבלונדיני היפה שמו בישראל ניק אני מתחילה שרשורון קטן בשביל אנג´ל..(ניקוש).
P p r e t t y g i r l New member 14/1/03 #11 תודה תודה תודה תודה תודה אך כפי ששמת , הצלחתי לשנות את השם הדוחה שהיה לי, ולשנות את הכרטיס האישי שלי. עכשיו אני הורדתי תמונות שיפילו אתכן מהרגליים.
תודה תודה תודה תודה תודה אך כפי ששמת , הצלחתי לשנות את השם הדוחה שהיה לי, ולשנות את הכרטיס האישי שלי. עכשיו אני הורדתי תמונות שיפילו אתכן מהרגליים.
P p r e t t y g i r l New member 14/1/03 #15 תמונות מהממות כאן ניק צרח לה באוזן וזרק אותה לעזאזל כדיי שיהיה פנוי בשבילנו!!!!!!!