שימו

CarolineKinney

New member
שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif

אני מעוניינת לעלות בימים הקרובים פינה שתקרא "האהבות של בריאן" והיא תספר על בריאן וג´סטין, בריאן ומייקל, בריאן ולינדזי וכל מה שתחשבו לנכון שקשור לאהבות של בריאן אבל... כדי לעלות את הפינה אני צריכה שתכתבו לי על האהבות האלה, על טיב היחסים, המשברים, הארועים וכל מה שרק תרצו. את כל מה שתכתבו אני יכניס למסמך אחד נצרף תמונות רלונטיות והנה לנו פינה חדשה. (זה לא משנה מאיזה עונה אפשר מכל פרק וכל עונה) אז קדימה לעבודה... להפעיל את הזיכרון והיצירתיות

מור 007

New member
מישהי פעם כתבה פה סיפור.....

על בריאן וג´סטין......אז אפשר לשים את זה......

CarolineKinney

New member
זה צריך להיות אמיתי

לא המצעות של כותבים והמשכים שלא היו בסדרה מעולם פשוט מן מאמרים וסיפורים על האהבות של בריאן כמו שהן מוצגות בסדרה

CarolineKinney

New member
חוזרת ומדגישה

אנשים תכתבו ! הפינה הזאת היא שלכם והיא צריכה לבוא מכם לא ממני, אני בהחלט יוסיף קצת אבל הרוב צריך לבוא מכם אז קדימה לעבודה

lolly1

New member
שכחתי מזה...

אל דאגה!! יש חופש.. יהיה לי מה לעשות!! אני עושה על בריאן וגסטין!!!!! לא לעשות גם....טוב תעשו.נחבר..

אני גם רוצה...

להשתתף! אני מאוד מקווה שאני אמצא זמן! אבל אני לא בטוחה שהבנתי איך זה צריך להיות בדיוק... קרוליין, אפשר הסבר מפורט יותר?

CarolineKinney

New member
הסבר מפורט...

על הפינה "האהבות של בריאן" אז ככה... כל מה שאתם צריכים לעשות זה לכתוב מן מאמרים או הסברים בשפה שלכם לאהבות של בריאן מכל הסוגים, ה"דייטים" המזדמנים כלומר זי****, מערכת היחסים הלא מוגדרת עם ג´סטין, האהבה שלו ללינדזי, למייקל בתור החבר הכי טוב, לדבי בתור דמות אמהית, לגאס ולכל מי שבא לכם... כל מה שלדעתכם קשור לנושא יתקבל בברכה את הכל אני יכניס למאמר אחד ויפרסם אותו בפורום עם תמונות רלוניטיות לנושאים עליהם תכתבו, למי שכבר יש תמונות מתאימות ורוצה לשים שישלח לי לאימייל כתיבה מהנה

lolly1

New member
קרוליין

שוב אני אשאל... כתבתי את זה באנגלית..יפריע למישו?.....

למעלה