anytime
מ מ י ס פ י ג י New member 20/8/02 #166 וואי תודה...*מסמיקה*... ובקשר לנעליים שלא מתאימות לבייס....אני רק עשיתי רקע שקוף.. לא להרוג את השליח ... והחלטתי לדחות את ארוחת הצהורים אז אני כבר יתחיל לעבוד על דנדוש...
וואי תודה...*מסמיקה*... ובקשר לנעליים שלא מתאימות לבייס....אני רק עשיתי רקע שקוף.. לא להרוג את השליח ... והחלטתי לדחות את ארוחת הצהורים אז אני כבר יתחיל לעבוד על דנדוש...
P Pigwidgeon Weasley New member 21/8/02 #186 *מבואסת*../images/Emo87.gif לקח לי הרבה זמן, ודי מיהרתי, אז לא הספקתי אפילו לבדוק איך זה יצא... מצטערת...
*מבואסת*../images/Emo87.gif לקח לי הרבה זמן, ודי מיהרתי, אז לא הספקתי אפילו לבדוק איך זה יצא... מצטערת...
P Pigwidgeon Weasley New member 20/8/02 #108 עשיתי שיער...../images/Emo87.gif הוא מדולי שהתחלתי לעשות לפי תמונה, אבל השמלה הייתה מסובכת מדי, אז ויתרתי...
עשיתי שיער...../images/Emo87.gif הוא מדולי שהתחלתי לעשות לפי תמונה, אבל השמלה הייתה מסובכת מדי, אז ויתרתי...
ˆ ˆˆˆpupikitˆˆˆ New member 20/8/02 #169 ../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif../images/Emo41.gif אהמ אהמ...
1 1Angelgirl New member 21/8/02 #191 יפה מאוד!../images/Emo47.gif איזה דולמייקר יפה!!! נורא התלהבתי כשנכנסתי! כל הכבוד לך! !