שימו
, שימו

teen17

New member
שימו ../images/Emo23.gif, שימו ../images/Emo23.gif

תוצאות הסקר: השאלה הייתה: איפה צריך להתקיים מפגש הפורום? במגרש כדורגל בחיפה 61% 8 אנשים בספורטק בתל אביב 38% 5 אנשים הרוב קבע להיפגש בחיפה. לפי דעתי הכיטוב להיפגש במשחק של מכבי חיפה, אבל אם אתם רוצים אפשר גם להיפגש באיזה מגרש כדורגל בחיפה (כן, כן, גם הבנות, למי שלא הבין).

פבלוס

New member
יש!!! ודרך הגב זה אני בעבר נקראתי

בשם "הסקייטר המתחיל" החלפתי אותו ביי

teen17

New member
לא הבנתי

אז אתה בעד להיפגש בחיפה כמו שהצעתי?

Rotem Lisa

New member
התוכן לא קשור,

אבל חלמתי חלום רע! רע מאד!
חלמתי בהתחלה שב"ש או קבוצה אחרת משחקת נגד מכבי-חיפה, ויש תיקו.. כולם התחילו לצחוק עלינו, ואמרו שהפועל ת"א תהיה האלופה (אוו מיי גאד ?!
).. ואז שיחקנו מול איזו קבוצה לא הכי טובה (בלי להעליב. וגם שכחתי איזו קבוצה..), והם ניצחו אותנו!! אררגג!! חלום רע! רע! רע!
ואז.. כל אוהדי הפועל ת"א המשיכו לרדת עלינו, ואני נלחצתי ושאלתי אתכם (את הפורום.. ^_^) כל מני שאלות, ונבהלתי! לרגע גם פחדתי שזה המציאות.. ^_^; בלה.. אבל זה עבר
ואל תגידו לי שזה קרה באמת! חחח.. אני יודעת, זה לא קשור. וסתם, אני חושבת שיהיה נחמד להפגש במשחק של חיפה, אבל אני בטח לא אבוא.. ^^ זהו.

teen17

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif

לצערי לא אוכל להגיע למשחק מכיוון שיש לי מבחן בגרות יום לפני. לפחות אוכל להתנחם בלראות את המשחק בטלויזיה.

מעינוש... אני יהיה שם ב"ה

אני יוצא מת"א.. מי שרוצה, ותאמת אני גם לא יודע בדיוק איך להגיע, אז מי שיוכל לתת לי קצת הסבר אני יודה לו מאוד,

למעלה