שימו
,שימו
!

fresh mishmesh

New member
לי יש ב-20.6

שזה התאריך שרוב בתי הספר התיכוניים מסיימים בו את הלימודים! אז יש לי שמחה כפולה...
נולדתי בשנת 86, אם זה מעניין מישהו

נ ו ם

New member
לא פייר שלי כבר היה.

סתם, אני לא כ"כ אוהבת ימי הולדת. 17.11.1985 וואי אנשים אתם קטנים... ומעין, לא כתבת מתי שלך...

just stav

New member
18.10.86 !!! תאריך מדהים!!!

כן אנשים, היום הולדת שלי הוא ב- 18.10, ובעקבותו נעדרתי מטיול חוג ראשון השנה. אבל אני מגיעה לשני, אז אתם תסלחו לי
וחוץ מזה, למי שזה מעניין אותו: לפי התאריך העברי היום הולדת שלי הוא בערב סוכות והחצי שנה זה בליל הסדר. איזו ילדה מיוחדת אני
שנה הבאה זה בכלל שמח- התאריך הלועזי יוצא בשמחת תורה! ו... זהו! עד כאן על יום ההולדת שלי. גם ככה יש לי עוד 10 חודשים... ואני בכלל לא אוהבת ימי הולדת! (לפחות לא את שלי...)

hadasbaril

New member
התנועה חוגגת לי יומולדת

4.2.02 וזה תאריך של הכיף מדריכים או איך שקוראים לו (4 לפברואר...) ואני אהיה בת 18 שפיספסה תבחירות ב6 ימים...

michalas

New member
17/7/87

לשתיים ההם שנולדו ב-28 לנובמבר... גם חברה שלי. ושוב- אני נולדתי ב-17 ליולי שזה תאריך היסטורי אז אני משערת שלא תשכחו אותו....

18 מספר טוב!! ../images/Emo13.gif

סתו ה- 18 זה מספר טוב...
לי שנה שעברה היה יומולדת יום לפני חופש פסח... והשנה יש לי ביום השני של פורים!!! שנכון למחר זה יהיה עוד 3 חודשים בווווול!!!
ולפי התאריך העברי שלי... אז שנה שעברה מלאו לי רק 4 שנים... כן כן נולדתי בשנה מעוברת...
אבל מי שם על התאריך העברי!

kedeman

New member
שנה מעוברת זה נחמד!

התווכחתי פעם עם מורה שלי על איזה חודש מוסיפים (החודש שמוסיפים הוא אדר א. באדר ב יש את פורים שאותו חוגגים בכל שנה!) בכל אופן לי זה יוצא טוב אני ביום האחרון של אדר א- מה שאומר ל´ בחודש אז גם אני כמוך אבל אני לא חושב שאנחנו בני 4 את חושבת על ה-29 בפברואר שמוסיפים אותו כל 4 שנים להוספה של אדר א יש נוסחה אחרת (שלמדתי אותה פעם אבל מי זוכר???)

שיהיה מעוברת או לא...

לא יודעת תמיד אמרו לי שזה שאני ילידת אדר ב´ זה אומר שעל פי התאריך העברי יש לי יומולדת אחת ל-4 שנים... (על פי העברי- שאני בכלל לא מתמצאת בו ככה שזה לא מזיז לי גם אם זה נכון וגם אם לא...) לפי התאריך הלועזי זה ה-29 בפבואר... אין לי מושג!! אבל אם שנה שעברה לא מלאו לי רק 4 אז כל הזמן סתם ירדו עליי בגלל זה...!!!

kedeman

New member
בהחלט ייתכן!

אם את ילידת אדר ב אז את בכלל לא נכנסת לקטע של השנה המעוברת! אדר ב יש בכל שנה!!!

למעלה