שימו פתק בתפוזLive...

שימו פתק בתפוזLive... ../images/Emo43.gif

אנחנו מזכירים לכם, שבמסגרת פעילותה של מפלגת פת"ק, המפלגה הפיקטיבית שרצה לכנסת על מנת להכות גלים בציבור, יתארח היום מר פנחס שם-בדוי, יו"ר מפלגת נקיון לאומי הוא יענה לשאלות הגולשים בנושא הקמת הקואליציה, דילים, סחטנות המפלגות הקטנות וכמובן שחיתויות של מפלגת לחצ, המפלגה הגדולה ביותר. האירוח יתקיים היום ב-20:00 בפורום מפלגת פתק. כולם מוזמנים.

Mנטה

New member
כיאה וכיאות לאישיות כה חשובה

מסתבר שכל מערכת תפוז קרסה בעקבות הפניות הרבות למר פנחס שם בדוי, הוא הוא יו"ר תנועת נקיון לאומי
אז חברים יקרים, פנחס יקר, אנשי תפוז עובדים ימים כלילות כדי לשמור על הדמוקרטיה ועל האירוח האו-כה-מפתיע של ח"כ (לעתיד) לאחר הבחירות. התאזרו בסבלנות והאיש הנכבד המכובד והמתכבד להופיע פה, יענה על כל שאלותיכם
. Mנטה שנפרדת מהכיסא לטובת הפקיד החוזר.

אליגטור

New member
הודעה לציבור הנרגש

אני יודע שמערכת תפוז התרגשה יתר על המידה לארח אישיות שכזו אך הרשו לי להרגיע אתכם כי מר שם בדוי אדם כל כך נקי שהוא לא וויתר וניסה כיכל שביכולתו לענות לשאלות בזמן. מפאת קוצר הזמן הוא נאלץ לעזוב אך מייד עכשיו כאשר הודיעו לו שהמערכת חזרה (בערבון מוגבל) לתפקוד, הוא יענה על שאר השאלות.

תודה

אני מודה לכם על האירוח והטיפול. אכן זהו אירוח ראוי לציון שכן קרו כאן כמה דברים שיש לתת את הדין עליהם. כמו כן אני סבור שזה האירוח היחיד שנמשך יומיים. בהצלחה לכולם.

Mנטה

New member
תודה למר פנחס שם בדוי

אני תקווה שאכן תקום ועדת חקירה ממלכתית ותבדוק את ענין הקריסה. הענין הזה יחד עם עניינים רבים נוספים עובר (החל מאתמול) לאחריותו הבלעדית של הפקיד הזוטר.

טל אדלר

New member
ובכן

מכיוון שהפקיד היה בחופשה השנתית שלה זכאים כל פקידי מערכת הבחירות האלטרנטיביות, נבצר ממנו להיות נוכח באירוח המרגש של יו"ר מפלגת נקיון לאומי. לצערי מסתמנת פה מניפולציה שיווקית שנועדה לחזק את מעמדה של מפלגת נקי לקראת השיחות הקרבות על עתיד הקואליציה. הקריסה לכאורה לא היתה טכנית ולא מקרית, ופנחס שם בדוי יתכוון כמובן לנצל את העניין כדי לעורר רגשנות ומנוף לסחטנות מנדטורית. לא אצלנו ! פנחס שם בדוי - you can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time. הגיע הזמן לעשות נקיון במפלגת נקי, מה אתה אומר? הפקיד הישר.

למעלה