שימו לב!

the mutt

New member
שימו לב!

חברה הסמל של הלהקה יוסמאטי טראקס שאני ציירתי הגרסה המעודכנת עם צבע תבוא בהמשך מי ששמע עלינו שיגיב ונא להגיב על הסמל

the mutt

New member
משו כאן לא בסדר

אנשים לא מגיבים...וזה יורד ללמטה...

dopey_wizard

New member
פשש

יפה, יפה... עוסק בגראפיטי<<?????????? (כמוני..?) ---> דוד

the mutt

New member
קצת

אני ורוני מסתובבים בהוד השרון ממלאים את כל העיר גראפיטי ואז רוני שוב מתדרדר לזנות סתם סתם

זה לא מאוחר להתחיל בגרפיטי

בגיל 13? כי אני מכיר אנשים שעוסקים בזה מגיל 9. לא מוחר יהיה לי להתחיל?

the mutt

New member
לא חושב

אבל הרעיון הוא בכלל הכשרון הבסיסי בציור ואולי קצת בגרפיקה

אז אני חושב לשכוח...

אני אולי בעל חגורה שחורה בטאקוונדו ובלעשות ביד. אבל בבציור אני החראאאאאא העולמי

dopey_wizard

New member
ממש לא אחי..

מאוחר?? לאאאאאאא אני בן 16 ואני עוסק בזה רק שנה.. ואני מדבר על גראפיתי יפה במקומות ציבוריים אם כמה צבעי ספריי טובים.. אנשים בני 9 לא ממש עושים את זה.. (לפחות לא את מה שאני מדבר עליו..) ---> דוד

Ultra-Skater

New member
נראה נחמד,אבל יש הרבה מקום לשיפור

בתמונה הקטנה זה נראה סביר אבל בכלל מה הקשר אקדח ?(לא שאני מכיר את הלהקה) והכתב נראה דיי טוב אבל כמגדילים את התמונה (אחרי שלחצתי עליה) שמתי לב שזה לא משהו, הכתב נגיד עוד בסדר כל אחד והסגנון שלו וזה נראה דיי מגניב הכתב, אבל האקדח והכדורים על הפנים באיחוד האקדח הוא בכלל לא פרופורציונלי (ולא במובן הטוב של לא פרופורציונלי) הוא מכוער לדעתי והכדורים מה הקטע של 2 טרמילים וכדור אחד, איך ייתכן מצב כזה ותרמילים לא עומדים בדרך כלל, ואם כבר צל (שדי עקום לדעתי) אז גם לעשן אמור להיות צל... אקיצר יש הרבה מקום לשיפור לדעתי אבל זאת רק דעתי (לא ניסיתי להעליב או משהו,רק עצות איפה לשפר) רק ניסיתי לכתוב ביקורת בונה. בעיקר הגלל שאני גם מאלה שלא מצליחים להירדם ונמאס לי לשחק במחשב כי אחר כך כואב לי הראש והעניים (שותרים וכאלה) ואני לא נרדם מסיבה מוצדקת אני רעב ואין אוכל בבית :(

manic_subsidal

New member
../images/Emo45.gifויש עוד

הכת של האקדח היא בחרא של פרספקטיבה.... לא יכול להיות שרואים את האקדח מהצד ואז פתאוץ את התחתית שלו למטה.... תמשיך לעבוד על זה (וגם הידית יותר ארוכה)

the mutt

New member
הוא שוכב על הרצפה!

בטח לא החזקתם אקדח אף פעם וחוץ מזה זה אמור להיות סמל של להקה ...זה לא אמור להיות דיוקן של אקדח

manic_subsidal

New member
שוכב או לא שוכב על הרצפה

ההדק שלו ובית הקליע נמצאים מהצד ולא קשור אתה עושה סמל אז שיראה כמו שצריך חוץ מזה מומלץ בכלל לעשות paint over ב פוטושופ על תמונה של אקדח אמיתי גם למרות שבגלל הדרך שבא הקווים עובדים בפלאש עדיף לעשות את זה שם לאומת פוטושופ ואז אחרי שעושים את ה outline אז להעביר לפוטו שופ, (כן, משעמם לי )

the mutt

New member
וואי...זה היה מטומטם

ניסית להרשיםמשהו ידע הבסיסי שלך בפוטו שופ? לא הלך לך משהו בכל מקרה ומה הרעיון של לקחת תמונה של אקדח?! בשביל מה יש ציירים אם אפשר לצלם הכל? דיוקנאות של אנשים זה לא אותו דבר כמו צילום רגיל... ומה זה לעזאזל בית הכדור או מה שכתבת שם?!?

manic_subsidal

New member
עזוב לא משנה

וזה לא ידע בסיסי בפוטו שופ קולה אמרתי פיינט אובר כאילו כך תמונה של אקדח ותצייר מעליה את הציור שלך ואז הוא ייצא הרבה יותר מדויק רואים שלא הבנת על מה אני מדבר...

the mutt

New member
צודק

לא הבנתי כי לא חשבתי שאפשר להיות כל כך מטומטם.... מה הקטע של להעתיק ציור? לא צריך לדעת לצייר בשביל זה...כל ילד ניגלקט עם לפחות יד אחת וחצי מוח יכול לעשות את זה (בדוק חבר´ה)

למעלה