שימו לב!:)

psychocandy

New member
שימו לב!:)

מסתבר שיש היום הופעה של ערן בחינם (!) בשעה 21:30 (כן, עוד שעה!) ברחבת מוזיאון ת"א, במסגרת כל מיני הופעות בת"א לכבוד היום הארוך בשנה (או משהו כזה) גיליתי את זה ממש במקרה, כשנכנסתי למכולת החביבה ליד הבית. ערן דיבר שם בחדשות של ערוץ 22 על ההופעה היום. הוא היה ממש חייכן ופטפטן, וזה היה מוזר. מידע על ההופעה של ערן עם הצמד Bumcello תמצאו כאן: (בהנחה שמישהו יראה את זה ממש בקרוב ויספיק, בכלל) http://www.tel-aviv.gov.il/Hebrew/SpecialEvents/2006MusicFestival/ (תכנסו ל"בימה אוריינטלית" בצד) קיץ נסבל לכולם!:)

שלמונזה

New member
../images/Emo10.gif ../images/Emo168.gif

הוא אמר לי שיהיה משהו ביוני במוזיאון ת"א רק לא ידעתי מה!!! וכבר יש לי תוכניות אחרות שלא כוללות קפיצה למוזיאון ת"א. מילא נו יום רביעי בזאפה.

C o r v o u s

New member
../images/Emo2.gif סליחה?!

אני מאמין שהזכרתי את עניין ההופעה ממש כאן בפורום how soon they forget ... בכל מקרה הייתי שם היום ב"במה האוריינטלית" (ערן היה מצויין) שבה הופיעו כאמור שני הרכבים: orange blossom ואחר כך בומצ'לו בומצ'לו זה בעצם צמד - אחד תופיסט (או שאולי שינו לתופאי??
) והשני מנגן על צ'לו חשמלי אני מוכרח לציין לחיוב את הרב-גוניות של הצ'לו החשמלי באמת די מגניב אולי יובל מסנר צריך לשקול את זה גם אממ.. ובקשר לצמד המדובר - היו להם כמה רגעים מפתיעים לטובה בנגינה אבל אין מה לעשות, נגינה רק על תופים וצ'לו היא מוגבלת מיסודה (ועוד אחר כך בסוף ההופעה הם אמרו שהם אילתרו כמעט הכל חח) לטעמי כל העניין עם המוסיקה הצרפתית המודרנית הזאת הוא לא כזה להיט כלומר.. היה מעניין אבל לא היה הרבה עומק (pardon my french) זו יותר מוסיקת ליווי כזו שצריכה להיות משנית למשהו אחר ולא לעמוד במרכז תשומת הלב כמו בהופעה של היום לטעמי לפחות מה שכן... כאשר ערן (עם ברכת "בונסואר" כמובן) עלה להתארח לשלושה (כן נו.. רק שלושה) שירים צמד בומצ'לו בהחלט ליווה אותו יפה מאוד ביצועים טובים השירים (לפי הסדר): ירושלים נשים כותבות שירה תמונה אימפרסיוניסטית אני מדגיש את תמונה אימפרסיוניסטית כי הביצוע שלו היה ממש מעולה לדעתי רק בשביל זה היה שווה לי לבוא ולבזבז את כל היום שלי בתל-אביב הוא גם היווה פינלה נחמד - ערן משך את הסיום של השיר כדי שהקהל יוכל לשיר קולות רקע זה היה נחמד מאוד (חבל שלא הייתה היענות רבה יותר של הקהל אבל בכל זאת) אחר כך הצמד הצרפתי ניסה לחקות את זה - ביקשו מהקהל לעשות קולות רקע (לא הלך משהו) ועכשיו לסיום מלא תקווה: להתראות בזאפה שבוע הבא

שלמונזה

New member
נו אז שכחתי קורה ../images/Emo122.gif../images/Emo168.gif

בכל מקרה זאת רק התארחות אז פחות מפריע לי שהפסדתי. תודה על הסיכום!!! ובהחלט להתראות בזאפה

למעלה