שימו לב

malul888

New member
שימו לב

העלתי לפה קטע וחשבתי לקבל ביקורת בונה במקום זה איזה מעפן שעלה לפה קטע שלא שייך ולא הוא יצר התחיל להסיק שאני ילד בן 13 עים כרטיס און בורד ועוד המנהל בעצמו קבע שאני לא יודע מה זה דציבל ולכן אין צורך להסביר לי מה יש לשפר בקטע היות מעולם לא ירדתי לרמה של אנשים אלה לא אהעמיד אותם במקומם פה אך בהחלט אקח את דברו של הגבר שרשם לי פה לשים עליהם זין ולהמשיך ליצור... ברצוני להודות לכל אלה שעזרו בביקורת בונה אמשיך לשים פה קטעים ובקרוב תופתעו מהאיכות!

MULAN30

New member
כל הכבוד .. ישר כח

שים פססססססססססססססססס כזה על כל הקנאים, הלא מפרגנים, הטיפשים והשלילים. תמשיך להרים ראש, להאמין במה שאתה עושה, ללמוד בעיקר.. לשדרג את עצמך. אמן טוב מתחיל מקטנות ומגיע לגבוהות! אמן שמתחיל מגבוהות יורד לקטנות! בום עלייך!

Avi Noam

New member
איזה פורום גרוע

תמשיך להקיף את עצמך בילדים קטנים כמוך... לפחות יהיה לך קהל, גם אם הוא סובל מטעם של קקה במוזיקה. תגיד, למה אתה לא רושם את השם האמיתי שלך? ככה נדע מי עומד מאחורי היצירות הגרועות האלו... איזה פורום דפוק....

MULAN30

New member
ממש לא מיתעצבנת..

ומצפה מהמנהלים שיעשו כבר סדר פה.

חנניה331

New member
חוצפנים לא נשארים פו...

ארבה זמן אם מוונים את עצמם ועפים לבד. אני מקווא שאבנתה אותי. Avi Noam

malul888

New member
שמע ידידי...

אני לא מקיף את עצמי בשום קהל ואל תסיק על דעת עצמך מסקנות שהם ילדים אני לא בטוח בכך וגם אים כן תופתע לדעת איזה רמה של יוצרים יש בגיל הזה...אני הייתי שמח לשמוע יצירה שאתה עשיתה ולהשות אלי לא הכרחתי אותך לשמוע את הטראקים שלי ביקשתי רק מבעלי ביקורות בונה והגיבו אנשים איכותיים להם תרשה לי בהזדמנות זאת להודות בקשר לטענתך שהפורום דפוק אני לא הכתובת אלא המנהל אך לדעתי הוא גם טעה בכך שהניח שאני לא יודע כיצד רושמים דציבלים ולכן אין צורך ללמד אותי במה טעיתי בטראק אים כך הוא המצב לא פלא שהפורום במצב שטענתה שהוא בכל אופן אתה לא חייב להכנס...

aerox

New member
תשמע אחי ?

בלי לפגוע גבר אבל אם אתה רוצה להוציא טראקים לאור בכיף אבל שיהיו איכותיים מספיק כדי לשמוע באוזן . לי יש כמה מיקסים שהכנתי ובגלל שאני לא בטוח בהם הם שמורים במחשב האישי שלי שאני ירגיש שאני עושה את זה מספיק מקצועי אני יוציא לאור בלי להתבייש ולקבל מחמאות כי זה באמת מה שאני רוצה שיחמיאו לי

malul888

New member
ידידי AEROX...

הודעה זו לא היתה מיועדת אלייך אלא לאותם תת אדם קנאים שהשמיצו וגידפו בלי שום קשר כמו שרשמתי בהודעה ביקשתי ביקורות חיובית וענינית כמו אלה שרשמו לי לדוגמא לגבי המבנה של הטראק לא חפשתי מחמאות אלא ביקורת ענינית זה טראק שבניתי בעצמי ולא איזה סט שצריך למצוא את הקיו לכון את הפיצ ולהכניס ביט און ביט ב16\32 עברתי תשלב הזה מוזמן אני לא מתביש לשים כאן טראקים שלי על מנת לקבל ביקורת בונה מי שיש לא בעיה עים זה לא חייב לשמוע...

למעלה