שימו לב http://sports.walla.co.il/?w=/151/791251
ג גמדונת קיבוצניקית New member 9/10/05 #5 איזה גול מגוחךךךךךךךך../images/Emo46.gif../images/Emo86.gif דוידוביץ' כזה אידיוטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!! ארגגגגגגגגגגג
איזה גול מגוחךךךךךךךך../images/Emo46.gif../images/Emo86.gif דוידוביץ' כזה אידיוטטטטטטטטטטטטטטטט!!!!!!! ארגגגגגגגגגגג
A a Warming Sign New member 9/10/05 #7 אוח,זה היה מעצבן../images/Emo4.gif אבל גם כל המשחק בעצם כ"כ הרבה פיקשושים ואני בניתי על בלילי שיתרוצץ שמה ויביא גול וקצת כבוד אבוד
אוח,זה היה מעצבן../images/Emo4.gif אבל גם כל המשחק בעצם כ"כ הרבה פיקשושים ואני בניתי על בלילי שיתרוצץ שמה ויביא גול וקצת כבוד אבוד
I idanem New member 9/10/05 #11 מגוחך מגוחך, אבל בהחלט יפה ודוידוביץ' הציל להם את המשחק הזה כל כך הרבה פעמים שפאשלה אחת בסיום שלא מונעת את ה-3 נקודות לא תזיק במיוחד, את לא חושבת?
מגוחך מגוחך, אבל בהחלט יפה ודוידוביץ' הציל להם את המשחק הזה כל כך הרבה פעמים שפאשלה אחת בסיום שלא מונעת את ה-3 נקודות לא תזיק במיוחד, את לא חושבת?
I imri2 New member 9/10/05 #13 ניר נתן משחק טוב, ובקשר להפרש שערים צריך לבוא בטענות אל אברהם גרנט, שלא שיחק עם שלושה חלוצים.
ג גמדונת קיבוצניקית New member 9/10/05 #14 אוואט יותר טוב כרגע../images/Emo4.gif וכן אני מודעת לזה שאינמצב שהוא ישחק, לא אכפת לי.
B boazgilad New member 9/10/05 #16 לגבי הפרש שערים אז ככה 2-0 לא היה משנה כלום היינו צריכים לפחות 4-0 כדי שההפרש שערים ישנה משהו אבל לא להתייאש יש עדיים סיכוי!!!
לגבי הפרש שערים אז ככה 2-0 לא היה משנה כלום היינו צריכים לפחות 4-0 כדי שההפרש שערים ישנה משהו אבל לא להתייאש יש עדיים סיכוי!!!