שימו לב

נא להרגע

מדובר בשלושה דברים שונים שמרחשים ביום אחד. 1. בגדי יד שניה של נשים, גברים וילדים כולל נעליים... 2. כל מוצרי מאיר שנמצאים אצלינו כולל הדברים החדשים במחירים יותר זולים מיום השנה. 3. הופעה של האחים אריאל במוצ"ש משעה 21:00 אצלינו בחצר. רצוי להביא הרבה מצב רוח אריאלי ולהשאיר בבית את הקיטורים. אני חושבת שיהיה נחמד. בואו

Muznach

New member
שאלות.....

האחים אריאל יעשו חומר של מאיר? כניסה חופשית?

sharon82

New member
תשובות

מן הסתם הם יבצעו שירים של מאיר ואולי קצת מהדיסק החדש שלהם, ולא נראה לי שהכניסה חופשית להופעה כי כתוב שם "להזמנות"... ולמה זה תמיד בשבת? מאיר אריאל לחילוניים בלבד?

roamer

New member
20.8 זה לא מוצ"ש הקרוב...

אם אתה מתעקש, זה דוקא ט"ו באב, וכידוע "לא היו ימים טובים לישראל מחמישה עשר באב ויום הכיפורים". ואם לא יצאו בנות ישראל לחולל בכרמים, לפחות יבואו לשמוע את האחים אריאל בפרדס חנה כרכור צל עלי בננה

אני ממש מזועזעת

כולכם הפכתם ליפי נפש הדואגים שמא מאיר יקירכם ימוסחר...העיקר לבכות על מחיר הכרטיס, לבכות על מחיר הדיסק, לבכות כל היום. צאו מזה ומהר כי זה לא עוזר לכלום ולא יעצור את העובדה שבא לנו לעשות אירוע קטן ואינטימי שלא קורה כל יום וגם זה כנראה לא טוב . תתביישו. אז אנחנו מוכרים דיסקים ודברים שהצטברו אצלינו - מה קרה? אז ביום שבת - למה צריך תמיד להתחשב בדתיים, יש ביננו גם חילונים. המופע עצמו במוצ"ש ויעלה 10 ש"ח כניסה ולו כדי לחסות את עלות מערכת ההגברה שעולה 1000 ש"ח. תודה

sharon82

New member
למה צריך להתחשב בדתיים?

למה לא בעצם?! לחילוניים נוח גם בשבת ולדתיים לא, אין כאן שום עניין להתרגז, פשוט אני חושבת שזה מבאס... נ.ב כבר שאלתי כאן לא מזמן מתי תהיה הופעה של האחים אריאל, הרבה זמן לא הופיעו.

Fistuuk

New member
הניסוח של המודעה.. גם יש כזו דומה

באתר הרשמי... היא מנוסחת כאילו פתחתם את העיניין הזה בשביל לעשות כסף נטו.. כמו פרסומת לסופרמרקט. בתור מעריץ מילדות כואב לראות, מה אני אגיד לך. אולי אני טועה.

שום מסחרה, מה הסיפור?!

זה "בית פתוח": המשמעות של "בית פתוח" היא שאנשים שמתעניינים יכולים לבוא ולהיפגש ולהתעדכן וסתם להעביר את הזמן בכיף - מה לזה ולמסחרה? איך הגעת למסקנה הזאת מהמודעה? תגיע למקום, דבר עם אנשים, תהיה הופעה, ושיהיה לך אחלה ערב... כן, גם ימכרו שם בגדים יד שניה, אז מה? וכן, בגלל שזה סובב סביב מאיר אריאל, ימכרו שם חולצה של "רישומי פחם" או DVD וספר, אז מה? זה הרי קשור לכל ה FESTIVE, אז למה לא? מסחרה זה חיוֹת שיווק ופרסום שדוחפות לך לתודעה מותגים ואומרות לך מה לרצות מה לחשוב ומה נכון להיות. מסחרה זה הפרסומות שמרצדות לך ללא הרף בצד שמאל של הפורום הזה; אתה מדסקס על מאיר אריאל ובצד שמאל מציפים לך את תת-ההכרה בלימודי משפטים, הכרויות אינסטנט או משכנתאות בחצי מחיר... ולא בא לך על כל זה - כי באת בכלל לדבר על מאיר - זה מסחרה. הייתי מגיע בכיף, ולא היתה מזיקה לי חולצת "רישומי פחם" (כמו של שחורי) ועוד במחיר הקרן.. וטוב שיש כאלו ערבי GATHERING (שממשיכים עד אחרי מוצ"ש) שאנשים יכולים ככה להתערבב... בריאות איל

שירז היקרה

אני מבינה ללבך. וודאי לא נעים לשמוע או לקרוא תלונות על מחירים ועל התמסחרות לכאורה, כל הזמן. אבל, את חייבת להבין גם את צד המתאוננים. בהחלט אפשר לראות בכל אלו מסחור של האיש, וכן זה מדאיג את חלקנו. אולי את אפילו צריכה לשמוח שאוהבי אביך אלו אנשים טובים, שרוצים להגן על זכרו ומורשתו של האיש, ובדרכים מכובדות ויפות. כך אני רואה זאת. מעבר לזה, זה הפורום שלנו. אנו נדסקס כאן כל עניין שנוגע לעניין, אם נרגיש צורך בכך. אין בכך שום פסול. אין בכוונת אף אחד לפגוע בכם-המשפחה-ממשיכת הדרך והמורשת, אנו פשוט מעלים שאלות ודיעות. זה לגיטימי. את קוראת וכותבת פה. זה נעים ומשמח עד מאוד שיש איש קשר מבינינו בפורום, לכבוד הוא לנו. באמת. אבל, גם אם לפעמים זה לא נעים לקרוא, יש דיעות על כל נושא. והן לא יפסיקו לעלות כאן, כי בין היתר- לשם כך נועד הפורום. בברכת אהבה ותקווה להבנה
תותי.

כתבת יפה

יפה ולעניין ונורא נכון אבל ספציפית בנוגע לערב הנ"ל - את מרגישה מסחור כלשהוא?? צודק מי שאמר שההודעה ... אכן, קצת מזכירה איפשהוא איזו הודעה מאיזה סופרמרקט... אותי זה שעשע, אבל לא הפעיל לי רפלקסים אנטי-מסחריים ...

למעלה