שימו לב

chen2408

New member
שימו לב

ביום שישי הקלטנו (אני ושלושה חברים) סקיטצה משלנו ל"חדר מ שלי" של החברים של נטאשה. הסקיצה מאוד מאוד ראשונית, אז קבלו. אני אשמח לקבל תגובות :)

Amber68

New member
אני חייבת לומר..

שהשיר שבחרתם הוא בין האהובים עלי.. של הלהקה בין האהובות עלי.. אחד השירים המיוחדים והיפים שנכתבו..!! כל הכבוד לכם..!! אהבתי במיוחד את הנגינה.. ואת העובדה שרק גיטרה מלווה את השירה.. ממ בהצלחה בהמשך !!

chen2408

New member
תודה רבה :)

השיר הזה הוא גם אחד האהובים עליי... יצא לא משהו כי הקול שלי מאוד חלש אז הוא קצת נבלע, אבל לא נורא... תודה :)

למרות שבד"כ הטעויות הן הפוכות

המון אומרים למשל שעוד נגיעה ונאמר כבר הכל הם שירים של ארקדי דוכין בלבד, לא נראה לי שנתקלתי בטעויות כאלה. אבל באמת, הפעם ייאמר לזכות ארקדי שמגיע לו הקרדיט הבלעדי על הביצוע של השיר ולא לנטאשה

והביקורת שלי

קודם כל ההרכב עצמו מצוין, ההפרדה בין הקולות מדהימה, את והבחורה השניה ששרות בבתים ואחת שרה בסולם יותר גבוה, אני מת על שילובים כאלה, זה יוצא מצוין. והשילוב של הבן\בנים (לא שמתי לב
) בפזמון, שוב פעם זה יוצא מצוין ומבחינה קולית שיחקתם אותה בענק אני דווקא לא אהבתי את זה שרק גיטרה מלווה, אמרת שזו סקיצה ראשונית, אז אני מציע שתשבו על העיבוד של השיר באופן קצת יותר רציני, ותעלו לנו סקיצה יותר מתקדמת בקרוב

chen2408

New member
תודה רבה

זאת הפעם הראשונה שאנחנו שרים ביחד רצינו לראות איך זה נשמע...

Amber68

New member
כל המילים וכל הלחנים-

מהדיסק ארקדי דוכין, עם חדר משלי, שייכים רק לארקדי.. ( יש לי אותו
) אולי בקטע הזה היא התבלבלה בגלל שיש לזה גרסה עם החברים של נטאשה.. ודרך אגב.. מי שמנגן בתופים בשיר הזה הוא לא אחר מאשר ירמי קפלןןןןןןן.. ובדיסק עצמו תוכלו למצוא הרבהההההההה על הבס את יוסי פיין בכבודו ובעצמו.. ורוב השירים המפורסמים של נטאשה כמו שהזכרת למעלה הם תוצאה של שילוב בין ארקדי למיכה שטרית.. שילוב מעולה !! גם "מי אוהב אותך יותר ממני" הוא תוצאה של השילוב הזה.!! ובכל זאת ארקדי מקבל כמעט את כל הקרדיט.. כמה שאני אוהבתתתתתתתתתתתת את הבנאדם הזה..!!

לא קשור למילים והלחנים-קשור לביצוע

ארקדי מבצע את השיר במקור... בקשר לגרסא של הנטשות. היא אולי הגרסא הכי לא מוכרת שיש לשיר הזה, הם ביצעו את השיר כמה פעמים בהופעות, וגם אז הגרסא הזו הייתה גרסת "ארקדי נטו" שארקדי גם עיבד לבד... (וכן אני יודע על מה אני מדבר) אני דווקא חושב שהשירים הכי יפים של נטאשה נוצרו מהשילוב "מיכה-שטרית" שילוב מדהים ויוצא דופן, תחשבי על זה בעצמך: אם כבר לבד, שברי את הטלוויזיה, שיר אחר, יש זמן ועוד מלא, זה למעשה השירים הכי טובים של נטאשה. ב"מי אוהב אותך יותר ממני" אין כל כך שילוב, מיכה רק כתב את המילים אם אני לא טועה? נכון? אבל מה שכן, הכימיה בין שניהם מדהימה, בעיקר בשיר "שם", אולי אחד הדואטים הכי יפים שקיימים בארץ, מאחד התקליטים הכי גאוניים שנוצרו בארץ (רדיו בלה בלה כמובן...)

Amber68

New member
סוף סוף מישהו שמעניין לדבר איתו

עליהם..!!!!!!!
שניהם מוכשרים ביותר, ורדיו בלה בלה זה האהוב עלי מבין הדיסקים של נטאשה.. יש לי אותו אפילו פעמיים.. ( חשבתי שאחד שקיבלתי נאבד, קניתי אותו שוב ומצאתי ת'קודם.. אני הכי מבולגנת בעולם בקטעים האלה ) וכשאמרתי שילובים התכוונתי לשילוב של איך נוצר השיר (מי הלחין\כתב וכו') ופחות מי מבצע.. כשביותר ממני שטרית כתב ודוכין הלחין.. שילוב.. יש עוד מלא דוגמאות.. ודרך אגב.. אם אתה מכיר "כשאמצא אותך"- שמעת את הסיפור שלו..??

Amber68

New member
זה שיר קצר יחסית

והוא אמר בהופעה שזה אדם שהוא מכיר\הכיר חבר אחד שלו שהיה שותה ומשוטט ברחובות, וכל הזמן מדבר על מישהי ( כנראה אהובתו ) שהוא מחפש.. בגלל זה "כשאמצא אותך אפסיק לשתות".. מהאזנה ראשונה לא כל כך רואים אבל השיר באמת עמוק..

Amber68

New member
מהאלבום ששמו

ארקדי דוכין.. מ1995.. עשר שנים עברו.. ממ וכדי שלא נהפוך את פורום הדג לדיוני נטשה וכו'.. אז אם אתה רוצה אני אעביר למחשב ואשלח לך במסן.. יש לך ??

chen2408

New member
אני גם חשבתי שזה שלו

אבל כשבדקתי בחוברת תווים היה כתוב שזה של החברים של נטאשה אז הייתי בטוחה שהתבלבלתי... :/

למעלה